ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΡΥΣΙΟ! Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική 500 μέτρα μετά την έξοδο για Ν.Ρύσιο.

 

 

Στον κόμβο Ν.Ρυσίου.Κλειστή η Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική.Νεκρή μία γυναίκα. Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική 500 μέτρα μετά την έξοδο για Ν.Ρύσιο.Λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα της Κυριακής ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε αρχικά ελαφρά με άλλο όχημα που είχε ως αποτέλεσμα, ο 73χρονος οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να εκσφενδονιστεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με σφοδρότατα με ένα ΙΧ που κινούταν στη Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική.

 
 

στον κόμβο Ν.Ρυσίου.
Κλειστή η Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική.

Νεκρή μία γυναίκα. Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική 500 μέτρα μετά την έξοδο για Ν.Ρύσιο.

Λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα της Κυριακής ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε αρχικά ελαφρά με άλλο όχημα που είχε ως αποτέλεσμα, ο 73χρονος οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να εκσφενδονιστεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με σφοδρότατα με ένα ΙΧ που κινούταν στη Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής και η Αστυνομία. Νεκρή μία γυναίκα 81 ετών, επιβάτης του οχήματος που κατευθυνόταν προς Χαλκιδική. Τουλάχιστον 5 οι τραυματίες.

Κλειστή η Μουδανιών με κατεύθυνση προς Χαλκιδική, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με παράκαμψη. Συνεργεία της τροχαίας και της πυροσβεστικής καθαρίζουν το οδόστρωμα και ρίχνουν πριονίδι.

Χωρίς προστατευτικό στηθαίο ή διαχωριστικό διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα σε εκείνο το σημείο ο δρόμος.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *