Αστεγος κληρικός κοιμάτε σε αμάξι

Άστεγος έμεινε, ο κατά δήλωσή του ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος  και για το λόγο αυτό διαμένει σε αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει γνωστή Πατρινή κυρία!

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει θεαθεί σε διάφορα σημεία της Πάτρας, όπου διανυκτερεύει μέσα στο όχημά του, στο οποίο έχει τοποθετήσει τα λιγοστά πράγματά του και την οικοσκευή του. Προ ημερών, διανυκτέρευσε στην οδό Ακρωτηρίου, όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Ο συγκεκριμένος ιερωμένος, υποστηρίζει ότι ήταν μοναχός στο Άγιο Όρος και ότι φεύγοντας από εκεί δεν τον δέχθηκαν σε Ιερά Μονή της ευρύτερης περιοχής, όπου και ζήτησε καταφύγιο! Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς απορούμε πως γίνεται να άφηναν έναν ιερέα στον δρόμο;

Ο ίδιος ο π. Χριστόδουλος, κατά κόσμον Νικόλαος Διαμαντόπουλος, καταφέρεται μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των Πατέρων της Ι.Μονής σε σημείο που πολλοί να αμφισβητούν την πραγματική του σχέση με την Ορθοδοξία.

ΠΡΟΣΟΧΗ.Τα όσα γράφονται στο άρθρο δεν ισχύουν και είναι ψέμματα.Ο Συγκεκριμένος απατεώνας χρησιμοποιεί το όνομα κληρικού στο facebook ενα αγνοία του κληρικού,για να ξεγελάει ανυποψίαστους πολίτες και να του κάνουν ελεημοσύνη..

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *