Απο ώρα σε ώρα περιμένει εντολή απο τους γερμανούς ο Τσίπρας για εκλογές

Συνεχείς συσκέψεις Τσίπρα με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη – Στη Βουλή μετέβη λίγο μετά τις 2:30 ο πρωθυπουργός για διευρυμένη σύσκεψη – Μετά τη σύσκεψη αναμένεται δήλωση του πρωθυπουργού – Ο υπουργός Εσωτερικών Βούτσης έφυγε εκτάκτως από Καλαμάτα για Αθήνα γιατί όπως είπε έχουμε πολιτικές εξελίξεις – Οι εκλογές κατά πληροφορίες θα διεξαχθούν στις 13 ή στις 20 Σεπτεμβρίου.

Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» για κάλπες
Αναμένεται δήλωση Τσίπρα μετά τη σύσκεψη για τις εκλογές
Ανδρέας Μπελεγρής20/08/201512:1720/08/201515:31  (upd) 105
Εκτύπωση
Αναμένεται δήλωση Τσίπρα μετά τη σύσκεψη για τις εκλογές
116
SHARES
    FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» για εκλογές ο Τσίπρας
    115
    Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» για εκλογές ο Τσίπρας

Συνεχείς συσκέψεις Τσίπρα με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη – Στη Βουλή μετέβη λίγο μετά τις 2:30 ο πρωθυπουργός για διευρυμένη σύσκεψη – Μετά τη σύσκεψη αναμένεται δήλωση του πρωθυπουργού – Ο υπουργός Εσωτερικών Βούτσης έφυγε εκτάκτως από Καλαμάτα για Αθήνα γιατί όπως είπε έχουμε πολιτικές εξελίξεις – Οι εκλογές κατά πληροφορίες θα διεξαχθούν στις 13 ή στις 20 Σεπτεμβρίου
Σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες έχει αυτή την ώρα στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μετά την ολοκλήρωσή της, μαλιστα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί και σε δήλωση.

Ο πρωθυπουργός δείχνει πλέον αποφασισμένος να πάρει τις τελικές του αποφάσεις εντός της ημέρες και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις άμεσα. Ύστερα από τις χθεσινές «ιαχές πολέμου» από το Μέγαρο Μαξίμου και την Αριστερή Πλατφόρμα, το σιωπητήριο αμέσως μετά, διαρκεί ακόμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή σύσκεψη αναμένεται να πάρει την αποφαση για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο οποίος ταυτίζεται με μια σειρά από άλλες πολιτικές αποφάσεις (παραίτηση κυβέρνησης, ψήφος εμπιστοσύνης, θερινά τμήματα Βουλής κλπ).

Η σύσκεψη θα είναι ευρεία και θα συμμετέχουν τόσο κυβερνητικά, όσο και κομματικά στελέχη. Νωρίτερα στο Μαξίμου μετέβη, λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδη

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *