Ανάσα για τον ΑΡΗ..Τέλος στο απαγορευτικό των μεταγραφών

Ο Κριστιάν Πορτίγια πληρώθηκε όλο το ποσό που του οφείλονταν και έτσι το απαγορευτικό μεταγραφών που είχε ο Άρης, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Το βαρίδι της απαγόρευσης των μεταγραφών δεν υπάρχει πια για τον Άρη. Οι κίτρινοι πλήρωσαν τον Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος ήταν και ο πλέον δύσκολος από τους παίκτες στους οποίους όφειλαν χρήματα.

Ο Κριστιάν Πορτίγια διεκδικούσε ένα ποσό της τάξεως των 420.000 ευρώ. Μάλιστα, στην ΠΑΕ Άρης ήταν ενοχλημένοι από την στάση του Ισπανού, καθώς τα οφειλόμενα ήταν 120.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 300.000 αποτελούν τη ρήτρα προστατευόμενης περιόδου. Τελικά, ο Άρης του έδωσε 300.000 ευρώ και σε ένα μήνα θα πληρωθούν και άλλες 50.000 ευρώ για να κλείσει η συγκεκριμένη πληγή.

Πλέον, ο Άρης περιμένει την τυπική άρση της απαγόρευσης μεταγραφών για να μπορέσει να κινηθεί χωρίς περιορισμούς στο μεταγραφικό παζάρι. Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα οι κίτρινοι τα είχαν βρει με τον Χαβιέρ Ουμπίδες και τον ατζέντη του, Γκεράρδο Μαγκνταλένα, αλλά και με τον Ντιόγκο Σιστόν.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →