Αγρότες χτύπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Έντονος διαπληκτισμός και σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του βουλευτή Ροδόπης σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης. Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής για πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να μεταβεί ο κ. Καραγιουσούφ σύμφωνα με πληροφορίες.Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, συνέβη σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης το Σαββάτο 23/1, σύμφωνα με εξακριβωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, όπως μεταδίδει η «Φωνή της Ροδόπης».

 

 

Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κομοτηνή όταν ο βουλευτής επισκέφτηκε την ταβέρνα προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με φίλους του.

 

 

 Την παρουσία του εκεί αντιλήφθησαν γρήγορα αγρότες της περιοχής, οι οποίοι και έσπευσαν στην ταβέρνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σε αυτόν για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, διακηρύττοντας του μάλιστα ότι σε περίπτωση που το ψηφίσει θα κηρυχτεί και ανεπιθύμητος από αυτούς.

 

 

 Σύμφωνα με τις πηγές, ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε ιδιαίτερα οξυμένο κλίμα αλλά αυτό που εξόργισε τους αγρότες ήταν η φράση του βουλευτή που απευθυνόμενος σε αυτούς τους είπε: «Μη με ενοχλείτε τώρα, αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο με τους φίλους μου. Έχουμε και προσωπική ζωή. Θα τα πούμε άλλη φορά».

 

 

Η απάντηση αυτή του κ. Καραγιουσούφ εξόργισε τους παρευρισκόμενους αγρότες με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο ενώ ο βουλευτής χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

 

 Διάψευση από τον βουλευτή

 

 

 Την είδηση που αποκάλυψε η ΦΩΝΗ και η οποία προκάλεσε ντόρο, σχετική με σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης έσπευσε να διαψεύδει ο ίδιος μέσω επικοινωνίας που είχε με την εφημερίδα.

 

 

Ο κ. Καραγιουσούφ επαλήθευσε ότι όντως επισκέπτεται συχνά τη συγκεκριμένη ταβέρνα, όμως χαρακτήρισε ως ψευδή την είδηση, την οποία άκουσε και ο ίδιος να κυκλοφορεί τονίζοντας ότι πρόκειται περί «κουτσομπολιού» που κυκλοφορεί από «αρρωστημένα μυαλά». 

 

Μάλιστα, όπως ο ίδιος μας είπε τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα και όχι στη Ροδόπη, κάτι το οποίο εξάλλου γράψαμε κι εμείς στο αρχικό μας δημοσίευμα.

 

 

 Να σημειώσουμε ότι η είδηση μεταφέρθηκε και επιβεβαιώθηκε στη ΦΩΝΗ από τρεις διαφορετικές μεταξύ τους πηγές. 

 

Συγκεκριμένα, μας μεταφέρθηκε από παράγοντα πολιτικού γραφείου της περιοχής, από δημοσιογράφο που ασχολείται με το μειονοτικό ρεπορτάζ και τέλος, από τους ίδιους τους αγρότες στο «αρχηγείο» που έχουν στήσει στο μπλόκο της Παραδημής. 

 

Αυτή η διαφορετική προέλευση της είδησης από πολλαπλές ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές, όπως καταλαβαίνει εύλογα ο καθένας, μας έφερε και στην θέση ώστε να μην μπορούμε να την αγνοήσουμε.

 

 

 Προσωπικά, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αληθινή εκδοχή είναι αυτή του κ. Καραγιουσούφ και ελπίζουμε το περιστατικό αυτό όντως να μη συνέβη ποτέ. 

 

Ειδάλλως, θα πρόκειται για μια θλιβερή εξέλιξη στην πολιτική και δημοκρατική ζωή του τόπου αυτού. 

 

Εμείς από την πλευρά μας οφείλαμε να μεταφέρουμε κάτι το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στην περιοχή, όπως φυσικά οφείλαμε να μεταφέρουμε και την διάψευση του βουλευτή Ροδόπης. Ως εκ τούτου όλα τα υπόλοιπα περί «κουτσομπολιού» ή μη τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου.

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *