Η Ελλάδα που γνωρίζαμε μας αποχαιρέτησε

 

 

Η «χώρα βαράει διάλυση» με τον ελληνικό λαό να βρίσκεται σαν τον μελλοθάνατο στο ικρίωμα, περιμένοντας τον δήμιο να τραβήξει το σχοινί. Η «ασυμβίβαστη» κυβέρνηση της Αριστεράς , της πρώτης φοράΑριστεράς, που μέχρι ένα χρόνο πριν είχε ξεσηκώσει τον κόσμο και συνδαύλισε την οργή τουκατά του Σαμαρά και της κυβέρνησής του για τους ανύπαρκτους πλειστηριασμούς κινητών και ακινήτων μας , τώρα παρέδωσε τα «κόκκινα» δάνεια στα «κοράκια» των αγορών και τις ελληνικές τράπεζες στους διεθνείς κερδοσκόπους.Δηλαδή τώρα, κερδοσκόποι επώνυμοι και ανώνυμοι, έχουν στα χέρια τους τις περιουσίες μας , τα αστικά και τα εξοχικά σπίτια μας, τα οικόπεδά μας και τις επιχειρήσεις μας, μικρές και μεγάλες, ζωντανές η ακόμη και τις ευρισκόμενες σε κατάσταση αφασίας!Που σημαίνει ότι η ξενοδουλεία μας ,όσο και αν την καταγγέλλουμε και την αφορίζουμε, τώρα έχει επιβεβαιωθεί στην πράξη, γιατί έχει και το κύρος της υπογραφής της «λαοπρόβλητης» και «προοδευτικής» κυβέρνησής μας !

Και να ευχόμαστε, που δεν φαίνεται, να τερματιστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα, η λαίλαπα που ο νεκραναστημένος νέος Αίολος της ελληνικής πολιτικής ζωής έχει προκαλέσει στη χώρα μας. Γιατί η Ελλάδα που γνωρίζαμε, φρόντισε ο κ Τσίπρας και η κυβέρνησή του, να μας …αποχαιρετήσει!
Και αυτό γιατί με την ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησής του, και τις προσωπικές παλινωδίες του,έχει προκαλέσει τέτοια οικονομική καταστροφή, η οποία δεν έχει προηγούμενο παγκοσμίως την τελευταία πεντηκονταετία.
Και αυτή η εκτίμηση δεν είναι μόνο από την ολοφάνερη απαισιοδοξία που επικρατεί σε ολόκληρη στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και σε αυτούς που με φανατισμό μέχρι …χθες κραύγαζαν «Αλέξη μπορείς εσύ μας οδηγείς».Είναι και η αποτύπωση της διεθνούς εικόνας της χώρας, η οποία με ακόμη πιο εφιαλτικά λόγια περιγράφεται από τις πολιτικές ηγεσίες των εταίρων και δανειστών μας και αντανακλάται στις διεθνείς αγορές .
Πρόσφατη επιβεβαίωση η ακραία ανθελληνική, αλλά μακάβρια, για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού λαού, εκτίμηση του κ Σόϊμπλε ότι «θα περάσει ένας αιώνας για να εμφανιστεί πάλι αριστερός πρωθυπουργός στην Ελλάδα , μετά την καταστροφή που προκαλεί και θα προκαλέσει στον ελληνικό λαό, όσο έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας ο κ Τσίπρας! Με την πολιτική του θα προκαλέσει τέτοιου μεγέθους καταστροφή στην Ελλάδα, η οποία δεν θα έχει προηγούμενο στο τελευταίο μισό του αιώνα. Και όλα αυτά, γιατί οδηγεί τους Έλληνες στην εξαθλίωση, αρνούμενος να κάνει μεταρρυθμίσεις, για να μην πειράξει την εκλογική πελατεία του»!
Βέβαια όλα αυτά κατά την προσφιλή έκφραση της παρέας του Μαξίμου μπορεί να θεωρηθούν τρομολαγνικές κουβέντες. Επειδή ,όμως ο ελληνικός λαός υποφέρει,δεν περίμενε τον κ Σόϊμπλε για να του περιγράψει την ελληνική τραγωδία. Γιατί είδε ότι ο κ Τσίπρας από πολύ ενωρίς άρχισε να καίει όλα τα χαρτιά του. Αφού κορόιδεψε και καθύβρισε τους πάντες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διέσυρε τη χώρα , διαψεύστηκε και καθημερινά διαψεύδεται σε όλα Και δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία αποτυγχάνει σε όλα . Γιατί με τις επιλογές του και τις ιδεοληψίες του έχει δρομολογηθεί η καταστροφή.

Αλέξανδρος Πρίφτης

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *