ΥΨΩΝΟΥΝ ΦΡΑΧΤΗ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! Χάος γίνεται στιν Ειδομένη,επεισόδεια από τους μετανάστες

 

 

Eκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Ειδομένη με χιλιάδες Ιρανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Πακιστανούς και Μαροκινούς να πετούν πέτρες και ξύλα εναντίον σκοπιανών αστυνομικών αρχών. Ο λόγος που η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ήταν η ανέγερση μεταλλικού φράχτη από την πλευρά των Σκοπίων, προκειμένου να αποτρέψει τις λαθρομεταναστευτικές ροές να εισέλθουν στην ενδοχώρα.Πιο συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες άρχισαν από την πλευρά των Σκοπίων εργασίες κατασκευής φράχτη με συρματόπλεγμα στην οριογραμμή σε μήκος τριών-τεσσάρων χιλιομέτρων μεταξύ της όχθη του Αξιού ποταμού και του όρους Πάικο.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία του Κιλκίς γύρω στα πεντακόσια άτομα με στρατιωτικές φόρμες τοποθετούν μεταλλικούς σωλήνες ύψους ενάμισι μέτρου και σε απόσταση τριών μέτρων μεταξύ τους, ενώ ήδη έχουν τοποθετήσει συρματόπλεγμα σε απόσταση εκατό μέτρων από την πλευρά του Αξιού.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των Σκοπίων είχε ήδη προαποφασίσει από τα μέσα Νοεμβρίου την ανέγερση φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα σε σε περίπτωση που ευρωπαϊκές χώρες μειώσουν τον αριθμό προσφύγων που δέχονται.

 
 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *