ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ FACEBOOK: Εφαρμογή του facebook για χωρισμένους

 

 

Μήπως χώρισες και έχεις αγχωθεί για το τι θα γίνει με τον πρώην σύντροφό σου στο… Facebook;Ο διασημότερος κοινωνικός ιστιότοπος προνόησε και για αυτή την περίπτωση για να σε βγάλει από την δύσκολη θέση!

Δε θα χρειάζεται λοιπόν ούτε να μπείτε σε διαδικασία να σβήσετε από το προφίλ σας τον/την πρώην σύντροφό σας αλλά ούτε και να μπλοκάρετε το προφίλ του!

με το νέο αυτό εργαλείο που σκοπεύει να εισαγάγει το Facebook, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ορίζει ο ίδιος τι μπορεί και τι δεν μπορεί να δει από το προφίλ του ο πρώην σύντροφος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, οι σχέσεις στο Facebook αποτελούν «σημαντική υπόθεση». Ένας δικαστής της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο ότι χρησιμοποιεί το Facebook για να στέλνει τα ειδοποιητήρια διαζυγίων, κάτι που όπως τονίζει είναι απολύτως νόμιμο.

Το νέο εργαλείο του Facebook θα «προφυλάσσει» τους χρήστες από το να βλέπουν στο προφίλ τους φωτογραφίες, αναρτήσεις ή πληροφορίες του πρώην συντρόφου τους, ενώ το όνομα αυτού δεν θα εμφανίζεται ως επιλογή στην προσθήκη ετικετών σε κάποια φωτογραφία. Επίσης θα περιορίζει τον αριθμό των φωτογραφιών, των βίντεο ή των ενημερώσεων που θα βλέπει ο πρώην σύντροφος, ενώ θα επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν ποιος μπορεί να βλέπει παλαιότερες αναρτήσεις που αφορούν κάποιο πρώην σχέση.

«Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της συνεχούς μας προσπάθειας να αναπτύσσουμε βοηθήματα για τους χρήστες που ίσως περνούν μια δύσκολη φάση στη ζωή τους», έγραψε σε ανάρτησή της η Κέλι Γουίντερς, μέλος της ομάδας ανάπτυξης εργαλείων του Facebook. «Ευελπιστούμε ότι αυτά τα εργαλεία θα βοηθήσουν τους χρήστες να τελειώνουν μία σχέση στο Facebook ευκολότερα και με καλύτερη αίσθηση του ελέγχου», πρόσθεσε η ίδια.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Facebook, το συγκεκριμένο εργαλείο είναι έτοιμο και πρόκειται να διατεθεί σύντομα στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *