Χιλιάδες οι τζιχαντιστές που εισρέουν στην ελλάδα σαν πονεμένοι πρόσφυγες

 

 

Σαν πρόσφυγες εισέρχονται μέσα στην Ελλάδα κατά χιλιάδες πλέον οι τζιχατιστές, μετά ειδικά και τον βομβαρδισμό της Ρωσικής αεροπορίας στην Συρία. Οι μέχρι εχθές δήμιου των χριστιανών στο Ιρακ και στην Συρία σήμερα φοράνε τον μανδύα του πονεμένου πρόσφυγα που δήθεν θέλει ειρηνικά να κερδίσει ένα καλύτερο αύριο.

Οι σφαγείς των χριστιανών που ούτε καν το προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook δεν άλλαξαν και δεν μπήκαν στον κόπο καν να σβήσουν τις φωτογραφίες με τα όπλα που οι ίδιοι είχαν αναρτήσει έρχονται τώρα και αιτούνται άσυλο πρόσφυγα.

Φυσικά ο στόχος σε πολλούς από αυτούς μπορεί να είναι όντως να διασωθούν από τις Ρώσικες επιχειρήσεις αφού βλέπουν πλέον ο κλοιός σφίγγει γύρο τους. Το θέμα είναι εδώ τι κάνει πραγματικά η Ελλάδα και κατά πόσο ελέγχει την είσοδο αυτών των ανθρώπων που είναι καθημερινή και κατά χιλιάδες.

Από την μεριά για την Τουρκία είναι βούτυρο στο ψωμί της μία τέτοια κατάσταση και μία ενδεχόμενη αποσταθεροποίηση της χώρας εκ των έσω.

Η αδιαφορία και η ανικανότητα της Ευρώπης σε λίγο θα είναι μοιραία αφού ακόμα και η ίδια η Συρία έχει αναγγείλει προειδοποίηση για τις χώρες που δέχονται πρόσφυγες ότι υπάρχουν πολλοί τζιχαντιστές και θέλουν Ευρωπαϊκό άσυλο.

Τέλος έχουμε να επισημάνουμε ότι εμείς στο scoops που δεν έχουμε κανένα κρατικό υπερμηχανισμό με μία απλή αναζήτηση μέσα στα social media βρήκαμε αυτούς. Και αναρωτιόμαστε το κράτος τι κάνει;
Δείτε τις φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *