25χρονος βρυκόλακας ζητάει από τον κόσμο να τον αποδεχθεί

Ο νεαρός Άγγλος Darkness Vlad Tepes που τα τελευταία 13 χρόνια ζει σαν βρυκόλακας, δηλώνει ότι συχνά δέχεται άσχημη αντιμετώπιση λόγω του τρόπο ζωής του και το μόνο που ζητά είναι οι υπόλοιποι να του φέρονται σαν έναν κανονικό άνθρωπο. Μπορεί το σκόρδο και ο ήλιος να μην τον πειράζουν, όμως ο 25χρονος, που πριν λίγα χρόνια άλλαξε το όνομα του, αυτοαποκαλείται βρυκόλακας. Κοιμάται σε φέρετρο ειδικά σχεδιασμένο, βάφει τα μάτια του μαύρα και συχνά καταναλώνει αίμα από αγελάδες και γουρούνια, καθώς και ένα υποκατάστατο του ανθρώπινου αίματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το να είναι βρυκόλακας σημαίνει το να έχει ένα ζωντανό σώμα, αλλά μια νεκρή ψυχή.

 

Βέβαια μέσα από τις ταινίες, έχουν δημιουργηθεί πολλές προκαταλήψεις για αυτά τα πλάσματα, αναφέρει. Σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα, ο 25χρονος αποκάλυψε ότι άρχισε να έρχεται σε επαφή με την όλη νοοτροπία όταν ακόμα ήταν έφηβος και μεγάλωνε στην περιοχή Galway. Μια ημέρα είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στο δάσος, όταν είδε κάτι κορίτσια ντυμένα γκοθ και τα πέρασε για ζόμπι. Και μπορεί στην αρχή να τρόμαξε, όμως μετά η περιέργεια του άρχισε να μεγαλώνει.

Αφού πήγε και τα συνάντησε ξανά, εκείνα του έδειξαν πως να μεταμορφωθεί σε αυτό που είναι σήμερα. Μάλιστα, επειδή αυτός ο τρόπος ζωής του ήταν πολύ διαφορετικός από του υπόλοιπου κόσμου, ο ίδιος τον κρατούσε μυστικό μέχρι πριν δυο χρόνια. Ποτέ του δεν είχε προβλήματα με τους ανθρώπους μετά την αποκάλυψη του, όταν ξαφνικά άρχισε να δέχεται άσχημα σχόλια και πειράγματα για την εμφάνιση του. Αυτό τον έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα και ντροπιαστικά. Όπως λέει, ο καθένας έχει τις δικές του πεποιθήσεις και δεν προσπαθεί να εξαναγκάσει κανένα να γίνει σαν αυτόν, απλώς θέλει οι άνθρωποι να τον δεχτούν όπως είναι, γιατί μπορεί να είναι βρυκόλακας, όμως αξίζει μια συμπεριφορά ίση με όλων των άλλων. Ο Darkness Vlad Tepes, ισχυρίζεται επιπλέον ότι ανήκει υψηλά στην ιεραρχία μιας ομάδας του Ανατολικού Lancashire, που ονομάζεται Underworld και αποτελείται από “αληθινούς βρυκόλακες”.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *