Βρέθηκε λύση και ξαναρχίζει το Κύπελλο

 

 

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον εκπρόσωπο της FIFA Κώστα Κουτσοκούμνη. Ο τελευταίος κατά την αποχώρησή του είπε ότι το Κύπελλο θα ξαναρχίσει και ως εκ τούτου θα αποφευχθεί την τελευταία στιγμή το Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Κουτσοκούμνης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ΕΠΟ θα αποσύρει την προσφυγή της στο ΣτΕ και θα αιτηθεί την επανεκκίνηση του Κυπέλλου και μέχρι την Παρασκευή το Υφυπουργείο θα δώσει την συγκατάθεσή του, αφού πρώτα ΕΠΟ και Υπουργείο βρουν τον τρόπο που θα συνεχιστεί ο θεσμός».

«Mέχρι την Παρασκευή ο κύριος Κοντονής αποφασίζει οριστικά την επανέναρξη του Κυπέλλου. Δεν έχουμε συμφωνήσει για τον τελικό. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει η δέσμευση να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Ίσως εκτός Αθήνας, ίσως χωρίς κόσμο, ίσως με παιδιά στις εξέδρες» δήλωσε ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης ανέφερε: «Δεν θα πω αν το ποδόσφαιρο βγαίνει ηττημένο. Το θέμα είναι να έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Ίσως έχει αποφευχθεί το Grexit. Εμείς κάναμε προσφυγή στο ΣτΕ για το Κύπελλο. Από τη στιγμή που θα γίνει, δεν υπάρχει λόγος προσφυγής. Προλαβαίνουμε να τελειώσουμε με το Κύπελλο, αρκεί να το οριστικοποιήσουμε την Παρασκευή».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *