Βράζει η Θεσσαλονίκη! Οι οπαδοί του Αρη ενα έναυσμα θέλουν για να βγουν στους δρόμους κατά χιλιάδες

Ενα τσαφ απέχει η Θεσσαλονίκη απο την εκρηξη και να πάει η καραντίνα στον αγύριστο.Οι οπαδοί του Αρη βράζουν και είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους κατα χιλιάδες.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να προσέξει πολύ και να μην πάρει αψήφιστα τα όσα συμβαίνουν στον ιστορικό σύλλογο της Μακεδονίας.Εάν συμβεί κάτι τέτοιο οι πολυπληθείς οπαδοί του Αρη θα βγάλουν συσωρευμένη οργή αδικιών πολλών ετών, και δεν θα είναι απλά μια διαδήλωση διαμαρτυρίας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βυθισμένο μέσα στην αλητεία και τα οσα γίνονται εις βάρος του Αρη θυμίζουν Κολομβία.Οι απειλές προς τον πρόςδεο του Αρη για την ζωή του είναι αυτές που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Ο Αρης με την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει, ενόχλησε τους τσιφλικάδες, που θεωρούν οτι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το τσιφλίκι του μπαμπά τους.

Θέλουν να πετάξουν εξω απο την τροχιά ευρώπης τον ιστορικό σύλλογο, και αφού δεν τα εχουν καταφέρει μέχρι τώρα, φτάσαν στο σημείο να απειλήσουν τον πρόεδρο του Αρη με την ζωή του.

Να σημειώσουμε οτι σε παιχνίδι που παίζει η κολοπετεινίτσα με την κολοπετεινίτσα, βάζουν ξένο διαιτητή, και στο Ολυμπιακός – Αρης βάζουν ελληνα..Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα της ΕΠΟ τότε τί είναι;

Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της γιατί ουδείς ξέρει τι θα γίνει αν ο κόσμος εκραγεί απο αυτή την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι και ο Ντίνος Κούης που απο την φύση του είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, εμφανίστηκε εξοργισμένος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης το yellow radio

Ας ελπίσουμε οτι θα επικρατήσει η ψυχραιμία και οτι η κυβέρνηση θα δεί το θέμα του Αρη και του ποδοσφαίρου προσεκτικά.

Ο λαός του Αρη είναι ενα πληγωμένος δράκος, που αν εξαγριωθεί, θα βγάλει οργή πολλών ετών..Ας ελπίσουμε οτι όλα θα κυλήσουν ειρηνικά.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

One thought on “Βράζει η Θεσσαλονίκη! Οι οπαδοί του Αρη ενα έναυσμα θέλουν για να βγουν στους δρόμους κατά χιλιάδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *