Κάτι παράξενο θα συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου! Βίβλος και επιστήμη συμφωνούν απόλυτα

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι θεωρίες συνωμοσίας είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ασχολίες ενός μέρους της κοινωνίας.

Μια νέα θεωρία έχει ξεκινήσει να διαδίδεται, σύμφωνα με την οποία μια ομάδα ερευνητών θεωρεί ότι βρήκε τη σύνδεση ενός εδαφίου της Αποκαλύψεως με την επερχόμενη έκλειψη ηλίου που θα είναι ορατή στις ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου, ενώ σημαντική ημέρα θεωρείται και η 23η Σεπτεμβρίου.

 

Το εδάφιο έχει ως εξής: «Ύστερα φάνηκε ένα μεγάλο θαυμαστό σημάδι στον ουρανό: Μια γυναίκα ντυμένη στον Ήλιο, με το Φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια. Ήταν έγκυος και φώναζε από τους πόνους και τις ωδίνες της γέννας […]» Ύστερα φάνηκε το σημάδι του δράκοντα και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο πόλεμος στον ουρανό, μεταξύ Μιχαήλ και του αρχαίου όφη με τους αγγέλους τους (Αποκάλυψις 12:1-9)

Η ομάδα αυτή υποστηρίζει ότι έσπασε τον κώδικα που υπάρχει στο κείμενο. Η εγκυμονούσα γυναίκα είναι ο αστερισμός της Παρθένου ο οποίος στον αριστερό του ώμο θα έχει τον Ήλιο την ημέρα εκείνη και θα είναι σα να έχει ντυθεί με αυτόν. Στο κάτω μέρος του αστερισμού περνάει ο Δίας, και φαίνεται σα να τον γεννάει.

Όμως τι σχέση έχουν όλα αυτά με την 23η Σεπτέμβρη; Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα εκείνη την ημέρα θα γίνει η εμφάνιση κάποιων αγγέλων ή κάποιου εξωγήινου αντικειμένου που μπορεί να σημάνει ακόμη και έναν διαστημικό πόλεμο.

Σας φαίνεται πολύ τραβηγμένη η θεωρία; Λογικό, αλλά αυτό διαδίδεται στις ΗΠΑ…

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *