Βάσεις στην Ελλάδα θέλει η Ρωσσία

 

 

Ρώσοι πιλότοι των δυνάμεων αεροδιαστημικής άμυνας μεταφέρθηκαν στη Συρία για να εξοικειωθούν με το περιβάλλον της περιοχής. Οι πιλότοι αυτοί μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στους ακραίους ισλαμιστές, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Η παρουσία της είναι ίσως η απόδειξη ότι οι Ρώσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να χτίσουν και άλλες στρατιωτικές βάσεις στη Συρία, προκειμένου να ελέγξουν όλη τη Μέση Ανατολή.

Οι ρωσικοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι διαθέτουν το απαραίτητο βεληνεκές για να καλύψουν τον εναέριο χώρο της Συρίας, του Ιράκ και του Ιράν μαζί, δημιουργώντας μια αδιαπέραστη αντιαεροπορική ομπρέλα. Τα συστήματα των πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumf και S-500 prometheus είναι τα υποψήφια προς εγκατάσταση συστήματα. Υπάρχουν ήδη πολλά αχρησιμοποίητα αεροδρόμια στο Ιράκ, και η πρόσφατη ανάπτυξη στην Συρία, κατέδειξε ότι η Ρωσία είναι απολύτως ικανή να δημιουργήσει από το μηδέν μια αποτελεσματική αεροπορική βάση σε περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με παλαιότερη είδηση, οι δυνατότητες του ρωσικού συστήματος προειδοποίησης για πυραυλική επίθεση, οι οποίες περιλήφθηκαν στη σύνθεση των Στρατευμάτων αεροδιαστημικής άμυνας, θα αυξηθούν σημαντικά. Μέσα σε αυτά τα σχέδια του Κρεμλίνου προστέθηκε τώρα και η Συρία, ενώ αναζητείται πιθανόν και άλλη χώρα. Πολύ πιθανό να είμαστε και εμείς σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικό περιεχόμενο

Ο Ερντογάν τα προβλήματα υγείας και η διαδοχή του
Είναι καλά στην υγεία του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Μετά το πλήθος των...
Read more
Φεύγουν με ότι βρούν οι πρεσβείες απο το Αφγανιστάν
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν προτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες...
Read more
Οι Ταλιμπαν σε λίγο κυβέρνηση στο Αφγανιστάν
Οι επόμενες μέρες της κατάληψης της Καμπούλ φέρνουν τους Ταλιμπάν...
Read more
Ινδική μετάλλαξη: Σε πόσες χώρες έχει εντοπιστεί
Το παραλλαγμένο στέλεχος του νέου κοροναϊού το οποίο αρχικά ταυτοποιήθηκε...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.