ΤΖΙΝΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισα με τον Μπογδάνο

 

 

Η Τζίνα Μοσχολιού έδωσε την δική της απάντηση στον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τους λόγους διαζυγίου.Η Τζίνα Μοσχολιού βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημερούδια» και μίλησε στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

 

Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γάμο, το διαζύγιο αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προ λίγων ημερών βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπήρχαν αντικειμενικές συνθήκες οι οποίες με οδήγησαν στην απόφαση του γάμου. Για το διαζύγιο δεν υπήρχαν οι αντικειμενικές συνθήκες για να μείνω στην αρχική μου απόφαση»

Η Τζίνα Μοσχολιού απάντησε στα λεγόμενα του και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μπορώ να φανταστώ διάφορα (για το τι εννοούσε). Παντρεύεσαι με την συνθήκη να είσαι παντρεμένος και μετά να μην είσαι. Να είσαι ερωτευμένος και μετά να μην είσαι. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Το βασικό είναι πως δεν κάνω αναδρομές. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ήσυχα».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το να έχουν μιλήσει απάντησε : «Δεν έχει χρειαστεί, αν χρειαστεί δεν έχω θέμα».

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *