Ο Τσίπρας και οι βλαχομαγκιές του!

 

Αφού επί 2 χρόνια κατακρεούργησε τον ελληνικό λαό με τις μνημονιάρες του,αφού είχαμε θανάτους και αυτοκτονίες εκατοντάδες,αφού προσκύνησε γονατιστός στα 4 τους γερμανούς,τσίμπησε λίγο τον φόρο στα καύσιμα για να μαζέψει ξεροκόμματα και να τα πετάξει στους Ελληνες που τους θεωρεί μαμελούκους.

 

Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση του ΔΝΤ, αλλά και κατά του Πολ Τόμσεν με αφορμή το ύψος των πλεονασμάτων.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το στέλεχος του ΔΝΤ «ανόητο».

Είπε χαρακτηριστικά: «Ανόητοι τεχνοκράτες έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει λάθος τους αριθμούς» και πρόσθεσε «τώρα κάνουν προβλέψεις για ύφεση ενώ θα έχουμε ανάπτυξη. Και έρχονται και θέλουν την πολιτική της εξίσωσης του ΦΠΑ στα νησιά. Ισως να έχουν κάνει διακοπές στην Μύκονο και την Σαντορίνη. Δεν έχουν πάει χειμώνα σε ακριτικό νησί. Πολλές φορές πολλά νησιά δεν είχαν και γιατρό και δάσκαλο. Θέλω να απαντήσω σε αυτούς ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της αλλά δεν θα υποστείλει την σημαία της υποστήριξης της κοινωνικής συνοχής. Και οι νησιώτες αποτελούν μέρος της κοινωνικής συνοχής, είπε ο πρωθυπουργός. 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *