Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασίζουν με ποιους θα πάνε και ποιους θ’ αφήσουν

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την μυστική σύσκεψη που έκανε με τους εκπροσώπους όλων των τάσεων την προηγούμενη εβδομάδα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον για την ώρα την εσωκομματική ειρήνη καθώς η πλειοψηφία των στελεχών εμφανίζεται να κατανοεί το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι η αντίστροφη του κλίματος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά.
Ο πρωθυπουργός αντλεί αυτή την αισιοδοξία – υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του – από το γεγονός ότι πολλά πράγματα στην οικονομία πάνε προς το καλύτερο την στιγμή που η κυβέρνηση εμφανίζεται να αφήνει το στίγμα της σε μια σειρά από κοινωνικά μέτρα. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα από τους Δελφούς που πραγματοποιείται το Φόρουμ για την οικονομία είπε: «Η Ελλάδα μπορεί πλέον να κοιτά μπροστά. Έχει κάθε λόγο να το κάνει. Και έχει πια και τη δύναμη για να το κάνει. Τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που της δίνουν τα δικά της επιτεύγματα».
 
Στην αυριανή συνεδρίαση πάντως αναμένεται να καταγραφεί από κάποιους το προφίλ το οποίο θα πρέπει να έχουν τα στελέχη που προέρχονται από την κεντροαριστερά και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία. Μάλιστα νωρίς σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου και πάλι οι 53 προκειμένου να αποφασίσουν ποια πρόσωπα θα προωθήσουν για την ευρωβουλή και σε ποιους εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα πουν το ναι για συνεργασία.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *