Ο SUPER 3 κατακεραυνώνει τους δουλοπρεπείς υποτακτικούς του Δήμου Θεσσαλονίκης

Μιά ανακοίνωση χείμαρος που φωτογραφίζει μιά σιχαμένη πραγματικότητα, στην Θεσσαλονίκη των υποτακτικών των γλύφτιδων,και όλων των σαλιάρηδων που ξεσκονίζουν τον μεγάλο ΑΦΕΝΤΗ.Μιά γλύτσα και μιά σιχαμάρα επικρατεί πλεόν στην επίσημη Θεσσαλονίκη.Ανθρωπάκια γιουσουφάκια,γλύφτες δουλοπρεπής,δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν την ευαρέσκεια τους, στον αφέντη.Μια Θεσσαλονίκη με 0 πλέον αξιοπρέπεια.

 Διαβάστε την ανακοίνωση που φωτογραφίζει ακριβώς,την σιχαμάρα που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί στον δήμο Θεσσαλονίκης αν διοικούσατε αυτήν την πόλη το 1819 είμαστε σίγουροι ότι σαν καλοί και υπάκουοι ραγιάδες ο απεσταλμένος του σουλτάνου θα σας έπειθε να κάτσετε φρόνιμα σαν καλά παιδιά και να πείσετε και όλο τον κόσμο της πόλης να κάνει το ίδιο και εννοείται ότι λόγω φτώχειας και ανέχειας θα παίρνατε και το ανάλογο μπαξίσι… Α! Θα σας έπειθε ο απεσταλμένος του σουλτάνου , θα προσλάβει τα παιδιά σας στο λιμάνι και στην πασιόν της παραλίας και το μπαξίσι εννοείται στην ώρα του.

Ρε εσείς εκεί μέσα στον δήμο λίγη αξιοπρέπεια ρε, λίγη υπερηφάνεια και φιλότιμο. Σας έπεισε κανένας μεγαλοδημοσιογράφος η καμία επιδοτούμενη φυλλάδα της πόλης ότι η Θεσσαλονίκη ήταν αθλήτρια του Α.Σ πέρα κλουπ μετέπειτα αεκ Θεσσαλονίκης και μετέπειτα Α.Σ μπαοκ??? Όσο για το παπατζιλίκι ότι γιορτάζει όλη η πόλη αλλού αυτά…. Η τσέπη σας γιορτάζει , την πόλη μην την πιάνετε στο στόμα σας… Λερώνετε… Την λερώνετε με τις συμπεριφορές σας και τις πρακτικές σας.

Ήταν μια πόλη φτωχή αλλά υπερήφανη με ιδιαίτερη κουλτούρα και μπεσαλίκι… Μια φτωχομάνα τύπισσα και αλάνι… Την καταντήσατε μετρέσα του λεφτά που πρέπει να υποκύψει στα πάντα για ένα κραγιόν και ένα καλτσόν. Δεν είναι αμιγώς αθλητικό το θέμα, είναι ένα σύνολο σιχαμένων καταστάσεων που πάντα υπήρχαν και φούντωσαν λόγω χρημάτων το τελευταίο διάστημα στην αντίπαλη ομάδα.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα για κανένα απολύτως λόγο στον ιστό του δημαρχείου να μπει ο ιμιτασιόν αετός του Βυζαντίου εκτός και αν το δημαρχείο ανήκει σε κάποιο από τα τμήματα του Α.Σ η της παε μπαοκ. Ο Δήμος ανήκει και εκπροσωπείται από όλους τους πολίτες αυτής της πόλης εκτός αν το μπαξίσι σας έκανε να αλλάξετε γνώμη, και εκπροσωπείτε την ατάκα του μικι μαους “μια πόλη μια ομάδα”.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ σας που δημιουργείτε και επιδοτείτε προκλητικές ενέργειες για να γίνουμε εμείς “παραβατικοί” φέρνοντας απλά και μόνο την κανονικότητα. Σιγοντάρετε την προκλητικότητα τους και την αλαζονεία τους για να προκαλέσετε τον κόσμο του ΑΡΗ… και το κάνετε… Το κάνετε επανειλημμένα με την οποιαδήποτε αφορμή.
Από κρατικούς μηχανισμούς τώρα πήγαμε και στον Δήμο.

Αν έχετε τόσο κάψα για τις “επιτυχίες” τους πηγαίνετε να φωτίσετε και τις πρέσπες να προσγειώνονται με ασφάλεια στην Λίμνη τα αποδημητικά πουλιά. Μεγαλύτερη αξία έχει.
Η πόλη και η παραλία της φωταγωγήθηκε από φιτίλια με ψυχή , αγάπη και πυρσούς που αγοράστηκαν από το υστέρημα του Λαού της όταν ο σύλλογος που την εκπροσωπούσε ήταν στην Γ’ Εθνική. Τιμή μας και καμάρι μας μέσα στις δυσκολίες να τιμήσουμε τον σύλλογο που πληγώσαμε και λατρεύουμε δεν έχουμε ανάγκη από δωρισμένα τρόπαια και πληρωμένα χάπενινγκ μεγαλομετόχου με την αβάντα όλου του μηχανισμού για δημοσιότητα… Μια κακή αντιγραφή όπως πάντα , μια κακή αντιγραφή στο όνομα , στο σήμα , ακόμα και στους πανηγυρισμούς αλλά με πολλά ΜΟΒ… !!!
Θα απαντάμε στις προκλήσεις…

Ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ , την μάνα , τον πατέρα , το παιδί , την κοπελίτσα , την γιαγιά , τον παππού που κράτησαν τον ΑΡΗ ΨΗΛΑ και σας χάλασαν τον σκοπό που υπηρετείτε τα τελευταία χρόνια…
Η αθλητική σας γενοκτονία απέτυχε παταγωδώς…

Υ.Γ Προσέξτε καλά γιατί σε κάθε ύπουλη κίνηση αλαζονείας σας και μεγαλομανίας σας θα υπάρχει και μια απάντηση για την κανονικότητα…

Υ.Γ2 Μην τρώτε παπά… Η ερωτική Θεσσαλονίκη πέθανε… Ένας μικι μαους υπάρχει και μια γλίτσα από τα σάλια τον υποτακτικών μπας και πάρουν κανένα μοβ παραπάνω.

Υ.Γ3 Όσο για σένα Γιάννη Μπουτάρη που αναφέρθηκες και είπες “έδειξαν τον πολιτισμό τους” για την κίνηση κάποιων να κατεβάσουν τις σημαίες….. Πολιτισμός δεν σημαίνει υποτακτικότητα στην δύναμη , στην εξουσία και στο χρήμα…. Πολιτισμός για εμάς είναι η αλληλεγγύη στον αδύναμο και σε αυτόν που βάλλεται…

Τα σέβη μας απο γαλατικό χωριό…
Λευτεριά στο Κουρδιστάν…

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *