Στο γραφείο του Μητσοτάκη η εισήγηση της task force για την επιστροφή στην κανονικότητα

Τις τελευταίες λεπτομέρειες κατάρτισης του Στρατηγικού Σχεδίου Σταδιακής Μετάβασης μελετά πυρετωδώς τα τελευταία 24ωρα το κυβερνητικό επιτελείο προκειμένου «να πάρουμε πίσω τις ζωές μας».

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πρωθυπουργός θα έχει εντός της ημέρας τις εισηγήσεις της επιστημονικής επιτροπής, υπό τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα για το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί.

Στην κατάρτιση του σχεδίου, την τελική μορφή του οποίου αναμένουμε στο τέλος της εβδομάδος, συμμετέχει ομάδα υπουργών, ειδικών γραμματέων, καθηγητών και τεχνοκρατών υπό τον υφυπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο.

Η απόφαση όμως για τις ανακοινώσεις όπως ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είναι ειλημμένη. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκαλύφθηκε στο briefing της Τρίτης, ο πρωθυπουργός μέσω διαγγέλματος θα ανακοινώσει την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Newsbomb.gr το μήνυμα του πρωθυπουργού στον ελληνικό λαό δεν αναμένεται πριν από τις 27 Απριλίου.

Στο χθεσινό briefing των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έκανε λόγο για μία «σταδιακή, μακρόσυρτη και στοχευμένη επιστροφή, ώστε να μην έχουμε πισωγυρίσματα».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →