ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Τα έχουν κάνει επάνω τους! Τρέμουν τον Πούτιν

 

 

Οι Τούρκοι σταμάστησαν τις παραβιάσεις του ελληνικού εανέριου χώρου στο Αιγαίο μετά την κατάρριψη του ρώσικου μαχητικού στη Συρία.Αυτό ισχυρίζεται το Russia Today επικαλούμενο ελληνική πηγή από την Αθήνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του αγγλόφωνου ειδησεογραφικού δικτύου.Η τελευταία φορά που τουρκικά μαχητικά εντοπίστηκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο ήταν στις 25 Νοεμβρίου.

Μια μέρα μετά το περιστατικό που έφερε τη Ρωσία και την Τουρκία σε πρόθυρα πολέμου δηλαδή. Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από διπλωματική πηγή στην Αθήνα, αναφέρει το Russia Today, επικαλούμενο με τη σειρά του δήλωση του Έλληνα αξιωματούχου στο Ria Novosti.
Στις 25 Νοεμβρίου λοιπόν, έξι τουρκικά μαχητικά, δυο από τα οποία ήταν οπλισμένα, μπήκαν στον εναέριο χώρο της Ελλάδας. Από εκείνη την ημέρα και με το θερμόμετρο στις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας να ανεβαίνει επικίνδυνα και τη Μόσχα να παίρνει οικονομικά μέτρα κατά της Άγκυρας, οι… τσαμπουκάδες στο Αιγαίο σταμάτησαν. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ επικαλούμενα ελληνική πηγή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ αυτή είναι η δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *