Στ. Θεοδωράκης: Μας κόστισαν ακριβά τα πειράματα και το κομματικό τους κράτος

Για πειράματα και κομματικό κράτος των προηγούμενων κυβερνήσεων που κόστισαν ακριβά, έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον  Δημοτικό Κήπο Χανίων.

«Είναι παραλογισμός να κάνεις ξανά και ξανά το ίδιο λάθος και να νομίζεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε τώρα. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να πείσουμε τους Έλληνες ότι ένα χρήσιμο Ποτάμι είναι αυτό που θα αλλάξει την πορεία της χώρας», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

«Είναι στα χέρια του ελληνικού λαού να κάνει το Ποτάμι πρωταγωνιστή της επόμενης ημέρας» ανέφερε και δήλωσε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να κυβερνήσει.

«Έχουμε τους ανθρώπους. Για μας όμως δεν είναι πάνω απ’ όλα η εξουσία αλλά οι αρχές και το κατά πόσο θα είμαστε χρήσιμοι σε μια διακυβέρνηση» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του κόμματος. Συγκεκριμένα, όπως είπε, προτεραιότητα αποτελούν οι δουλειές και η πάταξη της ανεργίας.

«Δεύτερον, η σύγκρουση με τη διαφθορά. Τη μικρή και μεγάλη διαφθορά, γι’ αυτό και προτείναμε τη δημιουργία μιας Ενιαίας Αρχής Προμηθειών. Να μην μπορεί ένας υπουργός με μία υπογραφή να γίνεται πλούσιος. Η τρίτη μας προτεραιότητα είναι η Παιδεία. Αν η χώρα δεν αναβαθμίσει και δεν διορθώσει τα κακώς κείμενα στην παιδεία η κρίση θα ξανάρθει στη χώρα», συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού δεσμεύτηκε ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι.

«Όσο πιο δυνατοί είμαστε, τόσο πιο δυναμικά θα αποτρέπουμε το ενδεχόμενο να επιβληθούν νέοι φόροι. Αυτό μπορεί να γίνει, αρκεί να κοπούν οι σπατάλες στα ρετιρέ της εξουσίας», διευκρίνισε ο κ. Θεοδωράκης.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *