Η συμφωνία δεν είναι έγκυρη! Το μεγάλο κόλπο για να φανεί ως τετελεσμένο γεγονός

Η συμφωνία δεν είναι έγκυρη αν δεν περάσει από την βουλή.Πολλοί αναρωτιούνται γιατί υπέγραψαν οι υπουργοί εξωτερικών πριν περάσει το θέμα από την βουλή.Είναι το μεγάλο πολιτικάντικο κόλπο για να το θεωρήσει ο λαός ως τετελεσμένο γεγονός και να κλείσει στην συνείδηση του λαού.

 Κυβέρνηση και αντιπολίτευση κοροιδεύουν τον λαό.Η Νέα δημοκρατία και σχεδόν όλα τα κόμματα πού συμφωνούν με αυτήν την εμετική συμφωνία,κάνουν την κυρία γιατί τους βολεύει.

Το επαναλαμβάνουμε και πάλι οτι αν δεν επικυρωθεί από την βουλή των ελληνων οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση πού θα έρθει μπορεί να την πάρει πίσω την συμφωνία.

Ακόμα και να μπορέσουν τα Σκόπια να μπούν στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαική ένωση με αυτες τις υπογραφές από την μεριά της Ελλάδας δεν υπάρχει αναγνώριση του κρατιδίου αν δεν περάσει το θέμα με ψηφοφορία από την βουλή.

Κάποιοι αστείοι λένε οτι υπήρχαν πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση από το ΝΑΤΟ για να μπορέσουν τα Σκοπια να ενταχθούν στην συμμαχία.

Θα μπορούσε η κυβέρνηση να άρει το βέτο να μπούν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ χωρίς τις υπογραφές των υπουργών.

Σε πιέζουν Κύριε Τίπρα οι Αμερικανοί; Κάνε αρση του βέτο αλλά μην βάζεις καμμιά υπογραφή για το όνομα! Τόσο απλά Κύριε Τσίπρα!

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *