Σάλος για τραγούδι του Παντελίδη σε συναυλία του

 

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην κοινή γνώμη ένα νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που έγραψε και αφιέρωσε στους φίλους του Κύπριους. Ο τραγουδιστής βρέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή για μια συναυλία στην Λευκωσία και προκειμένου όπως είπε να ευχαριστήσει τους Κύπριους για τα views που του χαρίζουν στα τραγούδια του στο youtube τους αφιέρωσε ένα τραγούδι που έγραψε ειδικά για αυτούς.

«Με συγχωρείς για τα επόμενα, μα έχω εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, πλέον θυμίζεις γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα»” ήταν ο στίχος που εμπνεύστηκε ο τραγουδιστής και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου.

Τώρα, με μήνυμά του μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για ένα ερωτικό και όχι κοινωνικό τραγούδι.

Ο ίδιος ανέφερε πως εισπράττει μεγάλη αγάπη από τους Κύπριους και γι’ αυτό ήθελε να γράψει ένα τραγούδι για το νησί. Ωστόσο η προσπάθειά του έφερε αντίθετα αποτελέσματα καθώς οι στίχοι όχι μόνο δεν ενθουσίασαν το κοινό,  αλλά θεωρήθηκαν ατυχείς και προσβλητικοί.

Ηταν δε χαρακτηριστικό ότι την ώρα που έλεγε το τραγούδι υπήρξε έντονη αμηχανία μεταξύ του κοινού, ενώ όταν τελείωσε δεν υπήρξε χειροκρότημα.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *