Ρώσσικος και Σύριος στρατός τα έκαναν κόλαση (βίντεο)

Νυχτερινή επιδρομή στο ανατολικό Χαλέπι πραγματοποίησαν οι ειδικές συριακές δυνάμεις των “Cheetah” (παρακλάδι των Τίγρεων) με την υποστήριξη ρωσικών επιθετικών ελικοπτέρων (έχει αναφερθεί η παρουσία των Mil-Mi 24,Mil-Mi 28, και Kamov-52 στη βάση της Λαττάκειας), τα οποία πρόσφεραν την απαραίτητη «κόλαση» πυρός, με την οποία χτυπήθηκαν ανηλεώς οι τζιχαντιστές της πόλης Ayn Sabil.

Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε ανακαταληφθεί η διπλανή πόλη Al-Salihiyah και φαίνεται να εκκαθαρίζεται η ύπαιθρος του ανατολικού Χαλεπίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου για το Pronews, oι συρορωσικές δυνάμεις χτύπησαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην νότια περιφέρεια Ayn Sabil, μονάδα τζιχαντιστών επιπέδου ταξιαρχίας η οποία βρισκόνταν μόλις 13 χιλιόμετρα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Kuweires.

Το αεροδρόμιο αυτό είναι το πλέον στρατηγικό σημείο στους ρωσικούς σχεδιασμούς καθώς μόλις καταστεί ασφαλές θα χρησιμοποιηθεί σαν ρωσική βάση στην Β.Συρία και θα μεταφέρονται συνεχώς στρατεύματα (συριακά) και εξοπλισμός, προς την τελική ανακατάληψη του Χαλεπίου και την πλήρη εξόντωση όλων των τζιχαντιστικών ομάδων που βρίσκονται στην δυτική πλευρά της πόλης.

Η συριακή Αεροπορία εξαπέλυσε οκτώ αεροπορικές επιδρομές στο αρχηγείο του εξοπλιζόμενου από την CIA, FSA, και χτύπησε την αποθήκη οπλισμού στην Ντέραα, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Το χτύπημα έγινε κατόπιν προμήθειας φωτογραφιών από ρωσικούς δορυφόρους.

Την ίδια στιγμή το ρωσικό ΥΠΑΜ έδωσε στην δημοσιότητα νέο βίντεο από τους συνεχιζόμενους βοβμαρδισμούς κατά όλων των τζιχαντιστικών ομάδων, χωρίς διακρίσεις σε καλούς και κακούς ισλαμιστές.

 

[youtube height=”350″ width=”500″ align=”left|right|none”]https://www.youtube.com/watch?t=1&v=s_h8YISqJRQ[/youtube]

 

[youtube height=”350″ width=”500″ align=”left|right|none”]https://www.youtube.com/watch?t=1&v=15POr6uff24[/youtube]

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *