Γελοία δημοσιεύματα ψευδώς γράφουν οτι η Α.Γκερέκου είναι σε σχέση

Δημοσιεύματα ανυπόστατα,γράφουν οτι η Α.Γκερέκου είναι σε σχέση.Το μόνο πού αισθανόμαστε είναι ντροπή, για την έλλειψη σεβασμού,στον μεγάλο καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλο.

Κατηγορηματικά διέψευσε η Άντζελα Γκερέκου ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του περιοδικού Yes, που ανέφερε ότι γνωστός επιχειρηματίας της έχει κλέψει την καρδιά, η ηθοποιός και πολιτικός, με μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο.

“Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; “Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…” Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!” έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της.

Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή της, με μία φωτογραφία της όπου είναι στην αγκαλιά του αείμνηστου, Τόλη Βοσκόπουλου.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →