Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ παρακαλούν να μπούν στο ψηφοδέλτιο του Λεβέντη (βίντεο)

Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ του ζητούν να είναι υποψήφιοι με την Ένωση Κεντρώων, δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Βασίλης Λεβέντης, εκτιμώντας ότι έχει έρθει η ώρα του κόμματός του, καθώς η αξιοπιστία των παλαιών κομμάτων έχει μηδενιστεί.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως η Ένωση Κέντρου θα μπορούσε να είναι τρίτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές: «Με πληροφορούν ότι η Ένωση πάει για τρίτο κόμμα γιατί θα πάρει μαζί της τον κόσμο τον προβληματισμένο, τον στεναχωρημένο».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι «το ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο…ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όλο το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει μείνει ΠΑΣΟΚ», εκτιμώντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα μπει μέσα» και απόδειξη για αυτό είναι ότι «εμένα μου χτυπάνε την πόρτα όλοι οι τέως υπουργοί του ΠΑΣΟΚ για να μπούνε υποψήφιοι», τονίζοντας ωστόσο ότι δεν θα τους βάλει μέσα.

Η Ένωση Κεντρώων «δεν πρόκειται να βάλει κραγμένα ονόματα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ γιατί θα χάσουμε την ορμή που μας δίνει η ανανέωση» πρόσθεσε, αναφέροντας ότι εάν αρχίσει να βάζει «έναν υπουργό του ΠΑΣΟΚ που έχει διατελέσει 20 χρόνια βουλευτής, έναν άλλο της ΝΔ κλπ, πάει χαμένη αυτή η ορμή και θα γίνω σαν τον Θεοδωράκη που είναι ψηφιδωτό».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η Ένωση Κεντρώων θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση, χωρίς όμως να συμμετάσχει σε αυτήν.

[youtube height=”300″ width=”400″ align=”left|right|none”]https://www.youtube.com/watch?v=dtjSGSa7z3k[/youtube]

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *