Πούτιν: “Ποια δραχμή θα έκοβε ο Τσίπρας; Ούτε οικονομική βοήθεια δεν ζήτησε από την Ρωσία

Πρόσφατα, οι  συγγραφείς Φαμπρίς Λομ και Τζεράρ Νταβέ, που είναι δημοσιογράφοι της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde», εξέδωσαν το βιβλίο τους με τίτλο  «Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά». Και σε αυτό το βιβλίο περιέχονται εκμυστηρεύσεις και άγνωστες πτυχές της πολιτικής διαδρομής του τωρινού προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Η ειρωνεία βέβαια είναι ότι το βιβλίο με τις αποκαλύψεις του Ολάντ βγήκε στην κυκλοφορία λίγες μόνο ώρες πριν ανοίξει η αυλαία των εργασιών του 2ου Συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄ αυτό και είδαμε τις συνήθεις σπασμωδικές διαψεύσεις από το αριστερό Μαξίμου. Ας θεωρήσουμε όμως ότι όλα όσα αναγράφονται στο βιβλίο είναι αληθινά και ότι ο Ολάντ δεν επέλεξε να διαθέσει στην δημοσιότητα αυτές τις ευαίσθητες πληροφορίες τώρα που σε ένα εξάμηνο τελειώνει η θητεία του στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας και με λίγες πιθανότητες επανεκλογής όπως αναφέρουν οι τωρινές δημοσκοπήσεις. Και δεν το εκδίδει για να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να μαζέψει πωλήσεις.

Θεωρούμε αληθινές τις εξομολογήσεις λοιπόν του Ολάντ και άρα το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στην ενότητα του βιβλίου που αναφέρεται στην ελληνική κρίση κατά την περίοδο που υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια στους Έλληνες από τους χειρισμούς ιδιαίτερα του Αλέξη Τσίπρα. Χειρισμούς που εκείνη την εποχή είχαν αρχίσει να μην συνάδουν με τις λαμπρές προεκλογικές του εξαγγελίες περί ακύρωσης του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο. Χειρισμούς που έφερναν γρήγορα μια  βαριά υποψία ότι ένα προπαγανδιστικό θέατρο με μια αρκετή δόση αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος είχε αρχίσει από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού με την μικρότερη δυνατόν κοινωνική αναταραχή.

Στο παραπάνω βιβλίο λοιπόν αναφέρεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκμυστηρεύτηκε στον Γάλλο Πρόεδρο ότι ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2015. Υπενθυμίζουμε ότι ακριβώς το καλοκαίρι του 2015 οι τοκογλύφοι είχαν κομίσει στον Τσίπρα και τον Καμμένο (την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων)  να μεταφέρουν το εξής μήνυμα στον Ελληνικό Λαό. “Η Ελλάδα ή θα αρχίσει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα ή θα πρέπει να κάνει Grexit (έξοδο από το ευρώ)”.

Δηλαδή η Ελλάδα δεν θα μπορούσε πια να έχει πρωτογενές έλλειμμα, έτσι ώστε τα συστημικά κόμματα της μεταπολίτευσης να δανείζονται ασύστολα εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας. Η χρησιμότητα αυτής της υπερχρέωσης της μεταπολίτευσης ήταν να βάλει μια οικονομική θηλιά γύρω από τον λαιμό του κάθε Έλληνα. Τώρα πια είχε έρθει η ώρα να πάρουν οι τοκογλύφοι τα δανεικά τους πίσω χιλιαπλάσια. Και για να επιτευχτεί αυτή η απάτη μετά ληστείας, οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι έπρεπε να κρατήσουν την Ελλάδα πάση θυσία στο ευρώ έτσι ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο της καταλήστευσης των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων αλλά και να ελέγξουν την μελλοντική εξόρυξη των υδρογονανθράκων των Ελληνικών θαλασσών.

Και τότε μπήκε στην συχνή καθημερινότητα μας ο οικονομικός όρος “πρωτογενές πλεόνασμα”. Για να αρχίζουν να απομυζούν οι δανειστές την Ελλάδα, το κράτος θα έπρεπε να αρχίσει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή να μειώσει το κόστος κίνησης του για να απομένουν ευρώ που να γυρίζουν πίσω στις γερμανικές και τις γαλλικές τράπεζες.. Αυτό είναι και το σχέδιο των γερμανογάλλων. Η καταλήστευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων και μετά έπεται και η λεηλασία των υδρογονανθράκων με νόμισμα το ευρώ.

Αυτό όμως είναι και το σχέδιο των Αμερικανών, με μια σημαντική διαφορά. Η λεηλασία των υδρογονανθράκων πρέπει να γίνει με νόμισμα το δολάριο. Γι΄ αυτό το λόγο και αναγράφεται στο βιβλίο ότι ο Ολάντ μετέφερε τότε πως η Κριστίν Λαγκάρντ ήταν υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Επίσης εξηγείται και η εκμυστήρευση του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Ολάντ ότι ενώ απάντησε καταφατικά μεν στη διερεύνηση του Τσίπρα για εκτύπωση δραχμής στην Ρωσία, αυτό δεν ήταν κατ ευχής επιθυμητό ούτε από τους Ρώσους. Επειδή ένα άνοιγμα δευτέρου μετώπου στην Ελλάδα, ενώ οι οικονομικές και στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας θα ήταν σε μεγάλο βαθμό απασχολημένες στην Σύρια τον επόμενο Σεπτέμβριο θα πρόσθετε μεγάλη αβεβαιότητα στην παγκόσμια ρωσική στρατηγική.  

Βέβαια ποιά δραχμή θα έκοβε ο Τσίπρας; Ούτε οικονομική βοήθεια δεν ζήτησε από την Ρωσία. Ο κύβος είχε ριφθεί από την σιωνιστική Αμερική ότι η Ελλάδα θα πάει σε τρίτο μνημόνιο, όπως αποκαλύφθηκε πάλι πρόσφατα από την διαρροή εγγράφων από τα wikileaks που αποτύπωναν τις πιέσεις του Μπιλ Κλίντον προς τον Τσίπρα για την υποχρεωτική επιβολή ενός τρίτου απεχθέστερου μνημονίου με υποχρεωτικό πάντα συμμετέχοντα το ΔΝΤ. Μόνιμο δεκανίκι τους είχε πια καταντήσει ο Αλέξης μιας και ο Πάνος ήταν ανέκαθεν δικός τους άνθρωπος.

Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις των ραδιουργιών των ξένων σε Ευρώπη και Αμερική για την οικονομική μας χειραγώγηση, οι Έλληνες πείθονται πια για την αξία του Εθνικού Νομίσματος τους, της Δραχμής. Με μια ορθή οικονομική πολιτική από μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή η ευεργετική επιστροφή στην δραχμή θα έδινε απίστευτα μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ορθή οικονομική πολιτική συμβαίνει άλλωστε και αυτή την στιγμή στην Μεγάλη Βρετανία όπου ενώ μετά το Βrexit η λίρα έχει σημαντικά υποτιμηθεί, η μεγαλύτερη βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ της Tesco αρνείται να διαθέσει πια τα ευρωπαϊκά προϊόντα της Unilevel επειδή η ευρωπαϊκή πολυεθνική ζητάει δυσθεώρητες ανατιμήσεις. Οι Βρετανοί πάντοτε γνωρίζουν να διαφυλάττουν τα συμφέροντα τους απέναντι στον οποιοδήποτε οικονομικό ή στρατιωτικό εχθρό, είτε αυτός λέγεται ευρωπαϊκοί εταίροι είτε αυτοί λέγονται λαθρομετανάστες και λαθρέποικοι.

Τελικώς αν το ευρώ ήταν καλό για μας θα προσπαθούσαν τόσο λυσσασμένα οι ευρωπαίοι να μας κρατάνε με νύχια και με δόντια σε αυτό; Με την συμμετοχή μας στο ευρώ μένουμε ανήμπορα προσδεμένοι στα ασφυκτικά δεσμά του με αδυναμία χάραξης οποιασδήποτε Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής.

Ως πότε θα αφήνουμε αυτούς τους ευρωπαίους και εγχώριους κοινούς απατεώνες να κλέβουν το αναφαίρετο δικαίωμα μας σε μια αξιοπρεπή διαβίωση στην Πατρίδα μας;

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *