Νεοταξικός πίνακας στον ΟΗΕ που δείχνει τον Χριστό και τον Αντίχριστο

 

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο,(5/10/15) ένα πολύ  σημαντικό άρθρο, το οποίο με πολύ εύστοχο τρόπο αποκωδικοποιεί και αναλύει όλα τα συμβολικά μηνύματα ενός Νεοταξικού πίνακα που βρίσκεται σε κτήριο του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη.Ο πίνακας και το δημοσίευμα αυτό, αποδεικνύουν περίτρανα, (για όσους έχουν μάτια που βλέπουν και αυτιά που ακούνε) ότι όλα αυτά, που χρόνια τώρα κηρύττει, γράφει και πιστεύει ακράδαντα η ταπεινότης μου, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, άσχετα εάν ηχούν εις «ώτα μή ακουόντων», ή δεν τα πιστεύει σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ!

 

Ότι δηλαδή, ζούμε στα έσχατα χρόνια, στην εποχή του Αντιχρίστου. Ότι ο «άνομος, ο υιός της απωλείας» ο Αντίχριστος δηλαδή, γεννήθηκε-ήλθεν, από την δεκαετία ακόμη του ’80, και άρα σύμφωνα με την Αγία Γραφή τους Προφήτες και τους θεοφόρους Πατέρες μας, φθάσαμε στο Τέλος του ορατού αυτού Κόσμου.

Μπορεί βέβαια, ο συντάκτης του κατωτέρου αξιόλογου άρθρου, όπως και  πολλοί άλλοι, να ομιλούν, να γράφουν, να σχολιάζουν και να καυτηριάζουν όλα αυτά τα θέματα και άλλα παρόμοια. Μπορεί να λένε, να γράφουν και να ομολογούν κατά καιρούς ΟΛΟΙ τους, ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Ότι έχουν διαλυθεί τα πάντα. Ότι συμβαίνουν παγκοσμίως «ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ». Ότι για πρώτη φορά γίνονται παγκοσμίως, τόσες πολλές και φοβερές καταστροφές και θεομηνίες, τόσο πολλά παράξενα και πρωτόγνωρα «πράματα και θάματα». Ότι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ έφθασε στο αποκορύφωμά της. Ότι προδίδεται και διώκεται η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός. Ότι η Παγκοσμιοποίηση, ο Οικουμενισμός και η Πανθρησκεία, έχει αλώσει και καταλάβει τους πάντες και τα πάντα, και άλλα πολλά παρόμοια, κατ΄ άλλα όμως εθελοτυφλούν, δεν πιστεύουν, ούτε παραδέχονται ότι είμαστε στην εποχή του Αντιχρίστου, στο Τέλος του κόσμου ή έστω και κοντά στο Τέλος και συνεχίζουν «ελαφρά τη καρδία» να αποκοιμίζουν τον κόσμο με πολλούς και διαφόρους τρόπους, λέγοντάς τους πολλά και διάφορα, του τύπου: 

«ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ… κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έλθει το Τέλος, το λέει ο ίδιος ο Χριστός «ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ»… γι΄αυτό συνεχίστε την ζωή σας κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα…  κοιμηθείτε ήσυχα… όλα θα πάνε καλά, μην φοβάστε ο Θεός δεν θα μας αφήσει… σύντομα θα ΛΑΜΨΕΙ η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός, έχουμε μέλλον μπροστά μας… εμείς θα κατακτήσουμε όλο τον κόσμο… εξ άλλου ακόμα δεν πήραμε την Πόλη…»  και άλλα πολλά τέτοια ανόητα, φαιδρά, εμετικά, κακόδοξα και πλανεμένα! (Απαντήσεις βέβαια για όλα αυτά έχουν δοθεί εδώ και πολλά χρόνια και μπορείτε όσοι ενδιαφέρεστε να δείτε εδώ αλλά και σε πολλά άλλα άρθρα της ιστοσελίδος μας και ιδιαίτερα στο ΜΕΝΟΥ: «ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ»)

 «ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ»,… θα τους έλεγε ο Κύριός μας, πως γίνεται να καταλαβαίνετε ΟΛΑ τα άλλα, ενώ «ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» δεν ημπορείτε να τα καταλάβετε;… (άραγε δεν μπορείτε ή δεν θέλετε;)

«Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;» (Ματθ. ις’, 3)

 Τι άλλο θέλουν να δουν ακόμη για να πιστέψουν, ότι πράγματι φθάσαμε στο Τέλος; Μήπως, να κυβερνηθεί η ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα μας από ΑΘΕΟΥΣ; Έγινε και αυτό! (Όχι ότι οι άλλοι βέβαια ήταν καλύτεροι, αλλά τέλος πάντων..)

Να! 

Δείτε και αυτόν τον πίνακα, (*) που υπάρχει μέσα στο κτήριο του ΟΗΕ, στην Νέα Υόρκη, όπου μέσα και από εκεί στἐλνει ο Αντίχριστος ξεκάθαρα, απροκάλυπτα και στεντορεία τη φωνή το διαβολικό μήνυμά του, ότι:

«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΗΛΘΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΕΞΟΥΣΙΑΖΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ, ΜΕΣΣΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ…»

 Ισως έτσι καταλάβετε κάτι, ή μπορέσετε και ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ έστω και λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας! 

 (*)

Τέτοιους παρόμοιους νεοταξικούς πίνακες θα συναντήσει πλέον κανείς παντού, σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα  σε δύο τέτοιους παρόμοιους  πίνακες που υπάρχουν, ο ένας στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ, και ο άλλος στην Τράπεζα της Αμερικής, πάλι τελείως «τυχαία» και «συμπτωματικά» αυτό το παιδί-Αντίχριστος ομοιάζει καταπληκτικά με το παιδί-Αντίχριστος αυτού του πίνακα, σε διαφορετικές ηλικίες βέβαια.

Και ακόμη, τελείως «τυχαία» και «συμπτωματικά» πάλι, το παιδί-Αντίχριστος και στις τρείς αυτές φωτογραφίες ομοιάζει απίστευτα με το πρόσωπο του γνωστού Πρίγκιπα (σε παιδική ηλικία) που έχουμε καταδείξει ως τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ μέσα από το βιβλίο μας «Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ»!

 

ΤΥΧΑΙΟ;!…

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *