Πάγκαλος: Ο Τζιτζικώστας είναι μ@λ@κας και η…………. (βίντεο)

 

 

Τα «γαλλικά» του Θόδωρου Πάγκαλου άκουσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου.Ο Θεόδωρος Παγκαλος, πίστεψε ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά, και έτσι μιλώντας ελεύθερα αφού νόμιζε ότι δεν τον ακούνε οι παρεβρισκόμενοι, άνοιξε το στόμα του και τους πήρε όλους η μπάλα:

Και τι δεν είπε για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και την Έλενα Παναρίτη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tatiana Live»...

«Ο Τζιτζικώστας πως σου φαίνεται;«, τον ρώτησε κάποιος για να απαντήσει ο κ. Πάγκαλος: «Μαλάκας που είναι, αλλά πολύ μαλάκας όμως. Ναι ναι ναι ναι και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάφες του κερατά«.

Για να συνεχίσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος: «Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε… Όχι ρε παιδί μου εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονονολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα. Ναι ναι αυτή ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο… Λέει καλά τον καφέ«.

[youtube height=”350″ width=”500″ align=”left|right|none”]https://www.youtube.com/watch?v=NwQd0xGnhrY[/youtube]

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *