Οι γερμανοί μπλοκάρουν την αδεια πιστοποίησης του θρυλικού PONY

Η ελληνική εταιρεία που θέλει να ξεκινήσει την παραγωγή αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη,σκοντάφτει συνεχώς σε γραφειοκρατικές διαδικασίες που βέβαια μόνο τυχαίες δεν είναι.Το μεγαλύτερο ομως πρόβλημα για την εταιρεία είναι οτι στην ευρωπαική εταιρεία πιστοποίησης οχημάτων,που διδονται οι ευρωπαικές άδειες,τα κλειδιά κρατούν οι γερμαναράδες εκεί.Αυτοί πρεπει να δώσουν το οκ.Οπως πολύ καλά καταλάβατε και πολύ καλά καταλάβατε,η εταιρεία δεν πρόκειτε να ανοίξει ποτέ στην Ελλάδα.

Οι γερμανοί δεν θα αφήσουν ποτέ την ελλάδα να μπεί σε διαδικασία παραγωγής για να την εχουν ελεγχόμενη και καταχρεωμένη.Τα γερμανικά εμπόδια που μπλοκάρουν την κατασκευή των θρυλικών αυτοκινήτων “PONY” στη Θεσσαλονίκη, από την ελληνική εταιρεία “NAMCO A.E”., στερώντας από την πόλη περίπου 400 νέες θέσεις εργασίας καθώς και το ενδεχόμενο ανάπτυξης νέας βιομηχανικής ζώνης στην ανατολική της πλευρά, απ’ όπου η κατασκευάστρια εταιρεία θα μπορούσε να προμηθευτεί εγχώρια παραγόμενα καθίσματα αυτοκινήτου, φανάρια και ελαστικά, επαναφέρει στο προσκήνιο ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με ερώτηση που κατέθεσε στις 23 Ιουλίου 2015 στον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Εντύπωση προκαλεί, μάλιστα, το γεγονός πως η εταιρεία, χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμα την παραγωγή ελληνικών αυτοκινήτων τελευταίας τεχνολογίας, έχει ήδη 400 παραγγελίες σε αναμονή, ενώ επεξεργάζεται παράλληλα πλάνο για να αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η παραπάνω “ομηρία”, έχει ως αποτέλεσμα αφενός η κατασκευάστρια εταιρεία να ζημιώνεται οικονομικά για κάθε ημέρα που περνά, καθώς συντηρεί το εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης του Ν. Θεσσαλονίκης και τους 35 απασχολούμενους υπαλλήλους και αφετέρου να μην υλοποιείται το επιχειρησιακό πλάνο για την άμεση πρόσληψη 120 ατόμων, οι οποίοι σε εύλογο βάθος χρόνου αναμένεται να φτάσουν τους 400 εργαζόμενους.

Να πάτε να τους ψηφίσετε ξανά όλους αυτούς τους γερμανοτσολιάδες,να μην τους χάσουμε!!

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *