Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ! Αλλάζει το παγκόσμιο σκηνικό

 

 

Ο Ομπάμα δεν άντεξε και έπεσε επιτέλους στα πόδια του Ανατολίτη Άρχοντα!”Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά τη στάση του απέναντι στον Άσαντ και πλέον συμφωνεί ότι οι Σύριοι είναι αυτοί που μπορούν και θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους – κάτι που η Ρωσία στηρίζει εδώ και πολύ καιρό”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ερευνητής δημοσιογράφος Robert Parry.

Αν και αυτό το γεγονός αποτελεί μια θετική εξέλιξη για τη Συρία, οι σκληροπυρηνικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, ο οποίοι μάχονται για την «αλλαγή καθεστώτος» στη Συρία, δεν είναι καθόλου χαρούμενοι.

“Ο Ομπάμα τελικά προσχώρησε στην πιο δημοκρατικά υπερασπίσιμη θέση, πως ο συριακός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την επιλογή των ηγετών του. Μετά από όλα, αν ο Ομπάμα έχει δίκιο για το πόσο ο συριακός λαός μισεί τον Άσαντ, οι εκλογές θα του δώσουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τη δική τους «αλλαγή καθεστώτος» μέσω της κάλπης”, παρατήρησε ο αναλυτής.

“Αλλά αυτή η αβέβαιη έκβαση δεν είναι αυτό που οι [νεοσυντηρητικοί] θέλουν. Αυτοί που επιθυμούν ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα – την Εκδίωξη του Ασαντ – Ανεξάρτητα από τις επιθυμίες του λαού της Συρίας”.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *