Ο ΕΜΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! Ο Καμμένος στο Αμπουντάμπι σε συνάντηση με εμίρη

 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, επισκέπτεται, μετά από πρόσκληση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την έκθεση “Dubai Airshow 2015”.

Συναντήθηκε με τον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι και Αναπληρωτή Ανώτατο Διοικητή των Εμιρατινών Ενόπλων Δυνάμεων Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχγιάν.

Συζήτησαν θέματα διμερούς στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν και να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους σε αυτούς τους τομείς.

Αλλά το σημαντικό που “κυνηγάει” ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από το Άμπου Ντάμπι σύμφωνα με το onalert.gr, είναι άλλο: Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση που ο Εμίρης “ψήνεται” να κάνει στην Ελλάδα και αφορά στην δημιουργία ενός πρότυπου οικισμού που θα λειτουργεί εξ ολοκλήρου με εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ο Καμμένος του έχει προτείνει το νησάκι Φλέβες ανοιχτά της Βουλιαγμένης. Ιδανική τοποθεσία και φαίνεται ότι θα το “παλέψει” μέχρι τέλους. Αν το πετύχει θα είναι επιτυχία αφού θα πρόκειται για πολυδάπανη επένδυση.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απηύθυνε πρόσκληση στον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι να επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο περιθώριο της έκθεσης συναντήθηκε επίσης με τον Αντιπρόεδρο, Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ηγεμόνα του Ντουμπάι Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ. Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων διμερούς ενδιαφέροντος.

Τέλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον διάδοχο του Εμιράτου του Ντουμπάι Σεΐχη Χαμπντάν Μπιν Μοχάμεντ Μπιν Αλ Μακτούμ.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *