Ο Μπερλουσκόνι συμφώνησε με Κινέζους για την πώληση της Μίλαν

 

 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται πως ενέδωσε τελικά στις ασφυκτικές πιέσεις των κινέζων για την αγορά της Μίλαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello sport» το αφεντικό του ιταλικού συλλόγου έχει αποφασίσει να πουλήσει τη Μίλαν και έχει καταλήξει σε συμφωνία με όμιλο επενδυτών από τη Κίνα. Σύμφωνα με την έγκυρη ιταλική εφημερίδα τα ανταλλάγματα κυμαίνονται γύρω στις 720 εκατομύρια Ευρώ και μάλιστα μέχρι τις αρχές τις νέας εβδομάδας θα επικυρωθεί η συμφωνία και θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η «Tuttosport» αναφέρει πως υποψήφιος επενδυτής είναι ο Ρόμπιν Λι, έκτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Η συμφωνία έχει και αρκετά ψιλά γράμματα. Σύμφωνα με αυτά οι Κινέζοι θα αποκτήσουν το 70% των μετοχών του ιταλικού συλλόγου και το υπόλοιπο 30% θα περιέλθει στην κατοχή τους σε ένα χρόνο όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι νομικές και άλλες διαδικασίες για την πώληση.

Ανάμεικτες είναι οι αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου. Υπάρχουν αυτοί που ήθελαν τον σύλλογο σε ιταλικά χέρια αλλά και εκείνοι που πιστεύουν πως αυτή η συμφωνία θα είναι ο μόνος δρόμος για να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά τίτλων.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *