Ο Αρης τους χαλάει την πιάτσα γιατί απλώνει το χέρι του στην πίτα τους

Ο Αρης μπορεί να είναι μιά μεγάλη ομάδα και να πρέπει ορθώς να πάρει το κομμάτι που του αναλογεί δικαίως, αλλά η πίτα αυτή είναι μοιρασμένη και μοιράζεται εδώ και χρόνια.

Ο Αρης εβαλε χέρι στην πίτα τους! Και πίτα σημαίνει Ευρώπη και λεφτά.Το λιγότερο που παίρνει μιά ομάδα είναι κάποια εκατομμύρια ευρώ οταν βγαίνει Ευρώπη.Δεν υπάρχει θέση για άλλη ομάδα στην μοιρασιά της πίτας,εκτός κι αν περισσεύει κάνα κομμάτι, τότε θα πρέπει να πάει σε κάποια ομάδα δορυφόρο, σε κάποιο παραμάγαζο που τους υπηρετεί.

Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο Αρης είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, και επειδή δεν μπορούν να την χαλιναγωγήσουν λόγω του όγκου του,μπορεί και βάζει από μόνος του το χέρι στην πίτα, και αυτό τους ενοχλεί.

Ποιός είναι ο Αρης που θα βάλει χέρι στην πίτα τους; Η πίτα θεωρούν οτι είναι ιδιοκτησία τους.Αυτοί πρέπει να την μοιράζονται σύμφωνα με τις ανάγκες τους, και οπως τους βολεύει.

Ο Αρης εδώ και 2 χρόνια δικεδίκησε με την αξία του, αυτό που του αναλογεί,και ενόχλησε τα συναιτεράκια.Την γνωστή παρέα, που κάνει κουμάντο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε στην ελλάδα με αυτή την αλητεία.Στο παιχνίδι Ολυμπιακός Αρης εβαλαν ελληνα διαιτητή, ενω σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, βάζουν ξένο διαιτητη.

Δεν κρατούν πλέον ουτε τα προσχήματα.Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

Ο Αρης είναι η ομάδα που εκανε γνωστό το ποδόσφαιρο στην ελλάδα, ο Αρης είναι που θα το αναστήσει…..

Ο Αρης είναι που ανέδειξε το μπασκετ στην ελλάδα, ο Αρης είναι που θα το αναστήσει καποια στιγμή και πάλι..

Ο Αρης είναι το μεγάλο αγκάθι, και πρέπει να βγεί από την μέση..

Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι της ελλάδας, θα πρέπει να εύχονται ο Αρης, ο Θεός του πολέμου,να τα καταφέρει σε αυτόν τον πόλεμο, γιατί τελικά μόνο ο Αρης μπορεί να είναι η αιτία και η αφορμή για να ξεβρωμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπασκετ.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *