Νέο πάρτι για Έλληνες celebrities ετοιμάζεται στο Ντουμπάι

Παρά τον σάλο που ξέσπασε μετά τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι στο Ντουμπάι με διάσημους Έλληνες, όσοι ανήκουν στην συγκεκριμένοι κατηγορία πολιτών και έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά ετοιμάζουν και βαλίτσες για να αφήσουν για λίγο την Ελλάδα του lockdown και του κορωνοϊού και τα ταξιδέψουν στο Ντουμπάι προκειμένου να παρευρεθούν στο νέο ελληνικό πάρτι που αναμένεται να γίνει στις 15 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε ο Έλληνας διοργανωτής του νέου πάρτι στο Mega, “οι θέσεις που έχουν απομείνει κενές είναι ελάχιστες καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο”, ενώ υποστήριξε ότι θα τηρηθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού”.

Το νέο ελληνικό event στο Ντουμπάι, με τον κωδικό Alive n Greeking, θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, Grand Millennium Business Bay, ενώ όπως έκανε γνωστό ο διοργανωτής του οι καλεσμένοι που έχουν κλείσει θέση θα μπορούν να φέρουν και τους φίλους τους μαζί.

Υπενθυμίζουμε ότι η κοσμική Αθήνα και οι Έλληνες σελέμπριτι βρήκαν τρόπο να περάσουν και φέτος την πρώτη ημέρα του χρόνου σε χλιδάτα μαγαζιά με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι ταξιδεύοντας μέχρι το Ντουμπάι.

Η αραβική χώρα υποτίθεται ότι είναι covid free, παρότι καθημερινά ανακοινώνει πάνω από 1.500 νέα κρούσματα κορονοϊού. Δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν “κόκκινο”.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →