Νέες μαρτυρίες για τον θάνατο της Χριστίνας Ωνάση

 

 

Η οικονόμος της Χριστίνας Ωνάση παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την κόρη του Έλληνα μεγιστάνα, αλλά και τον θάνατό της.

Οι μαρτυρίες μάλιστα της Ελένης Σύρου για τα αίτια θανάτου της Ωνάση αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατο της.

«Πέθανε στο πλευρό μου, είναι ψέματα ότι πέθανε από φάρμακα. Δεν είχα προλάβει να της δώσω ούτε ένα μικρό βάλιουμ, που έπαιρνε πριν για να κοιμηθεί. Τη βρήκα μέσα στην μπανιέρα της νεκρή…
Την τελευταία εκείνη βραδιά της 19ης Νοεμβρίου του ’88 θυμάμαι ότι η Χριστίνα ήταν πολύ ευτυχισμένη. Ήταν ένα μοναδικό βράδυ γιατί ήταν ερωτευμένη με τον Χόρχε. Περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως πάντα.

Είχε σκοπό μάλιστα να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα (στο πολυτελές θέρετρο Tortuga Clubστο Μπουένος Άιρες) και να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είχε βέβαια και μεγάλη έγνοια για την Αθηνά, ωστόσο, προσπαθούσε να είναι καλά. Είχε φάει μόνο μια σαλάτα και ένα μακαρόνι λόγω της αυστηρής δίαιτας που έκανε. Όταν τελειώσαμε το δείπνο, πήρε τον Χόρχε από το χέρι και πήγαν περίπατο», εξιστορεί η ίδια στα παραπολιτικά.

«Όταν ήρθε στο διαμέρισμά της το χαμόγελό της ήταν διάπλατο… Πήγε στην μπανιέρα να κάνει ένα κρύο ντουζ όπως συνήθιζε… Άνοιξα την πόρτα, όταν την είδα έπαθα σοκ. Η Χριστίνα ήταν νεκρή. Είχε μπει στην μπανιέρα και δεν βγήκε ποτέ. Τα μάτια της ήταν ανοιχτά», επισημαίνει η ίδια.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *