Μουσουλμάνος ξεσκεπάζει τα σχέδια του Ισλάμ στην Ευρώπη

Άκρως αποκαλυπτικός είναι ένας πρώην μουσουλμάνος από τη Γερμανία, αφού τολμάει και με θάρρος καταγγέλλει δημόσια τα σχέδια που έχει το Ισλαμ για τον υπόλοιπο κόσμο. 

Με το βιβλίο του που φέρει τίτλο “Ο πραγματικός εχθρός… γιατί δεν έγινα ένας τρομοκράτης”, ο Nassim Ben Iman αποκαλύπτει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι έχουν την ίδια μανία να σκοτώνουν για τη θρησκεία τους. 

 

Όπως αναφέρει στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε: “Είναι τιμή για το Ισλάμ να σκοτώσεις και μεγαλύτερη τιμή για το Ισλάμ να πεθάνεις. Από παιδιά μας διδάσκουν ότι πρέπει τα πάντα να θυσιάζονται για τον Αλλάχ. Το αν αυτό έχει νόημα η είναι απάνθρωπο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μας διδάσκουν το μίσος για όλους τους αλλόθρησκους και μας λένε ότι οι Εβραίοι και οι Ευρωπαίοι δεν είναι άνθρωποι και πως ο Θεός τους μισεί”.

 

Επιπλέον, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους, λέγοντας ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν δόλιο σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο επιδιώκουν να “υπνωτίσουν” τους χριστιανούς ώστε να τους κάνει να λυπηθούν. 

Σας συσκοτίζουν για να μπορέσουν με τις πονηρές τακτικές τους να σας υποχρεώσουν σιγά σιγά να ξεχάσετε τον χριστιανισμό και να γίνετε όλοι μουσουλμάνοι. Αυτή είναι η στρατηγική για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το Κοράνι όλος ο κόσμος πρέπει να γίνει μουσουλμανικός. Η χαλάρωση του βάρβαρου Ισλάμ ώστε να ταιριάξει σε μια ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία είναι κάτι απολύτως κατακριτέος”.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *