Μουσείο, παιδότοπο και ενυδρείο σύντομα στο Golden Hall

 

 

Μέσα στο καλοκαίρι προβλέπεται να ξεκινήσουν οι εργασίες του για το 2ο τμήμα του εμπορικού κέντρου Golden Hall, καθώς η Lamda Development αναμένει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια για την μετατροπή του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) των Ολυμπιακών Αγώνων σε χώρο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια με μουσείο και χώρους εκδηλώσεων.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου κατά την διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης της εταιρείας θα ξεκινήσει ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 25 εκατ. ευρώ που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2019 και θα δημιουργήσει περισσότερες από 500 νέες θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τον σχετικό σχεδιασμό στο ακίνητο θα κατασκευαστεί το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων επιφάνειας 3.200 τμ αλλά και χώρους εκδηλώσεων επιφάνειας 742 τμ. Επιπλέον, προβλέπονται χώροι εστίασης και αναψυχής, χώροι γραφείων καθώς και κάποια καταστήματα. Ακόμη σε σχεδόν 6.000 τμ θα δημιουργηθούν χώροι παιδικής αναψυχής με παιδοτόπους διαφόρων φύσεων και ενυδρείο. Συνολικά, προβλέπεται να αναπτυχθούν περίπου 11.500 τ.μ. καθαρών εκμισθώσιμων επιφανειών και 7.000 τ.μ. νέων χώρων στάθμευσης.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *