Μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου 13 Μαρτίου

Φέτος τον Απρίλη συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, του σπουδαίου ανθρώπου, του αναντικατάστατου οικογενειάρχη και φίλου Δημήτρη Μητροπάνου.

Οι συνεργάτες, λοιπόν, οι φίλοι και η οικογένειά του θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του με μια βραδιά που και για εκείνον ήταν από τις πιο ευτυχισμένες και δικαιωμένες της ζωής και της καριέρας του.

Δεδομένων των συνθηκών εγκλεισμού και απολογισμού, αποφάσισαν να θυμηθούν τη μαγική συναυλία που έδωσε ο Δημήτρης Μητροπάνοςμε την ορχήστρα του τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας  τα τραγούδια που υπήρξαν σταθμοί της πορείας του.

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ αυτό στη συναυλία έμειναν σχεδόν ασάλευτοι, παραδομένοι στη φωνή και τη ψυχή του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, ακόμα και μετά το ξεκίνημα της βροχής προς το τέλος, όταν το αμφιθέατρο φωτίστηκε από τις  πολύχρωμες ομπρέλες.

Για τους νεότερους που καθημερινά τον ανακαλύπτουν, είναι βέβαιο ότι η προβολή αυτή στις 13 Μαρτίου, 19:00 ώρα Ελλάδας και 30 ώρες διαθέσιμη on demand, είναι μια μοναδική ευκαιρία να αισθανθούν το μεγαλείο του, ενώ για τους μεγαλύτερους μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *