Μήνυση Σιαμπάνη κατά του Μάκη Γκαγκάτση και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σε μπελάδες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Μάκης Γκαγκάτσης από την γνωστή υπόθεση του Μάριου Σιαμπάνη και της απόπειρας δωροδοκίας που αποκάλυψε πριν από το παιχνίδι του Άρη με τον δικέφαλο.

Ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη πριν από λίγο έκανε γνωστό ότι ο Σιαμπάνης προχώρησε σε αγωγή εναντίον τόσο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση και ζητάει αποζημίωση 250.000 ευρώ.

Ακόμα ένα επεισόδιο σε μια πολύκροτη ιστορία που έχει ταράξει συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μια ιστορία που αποδεικνύει τις πρακτικές όσων κρύβονται πίσω από το… σκοτάδι και ενεργούν παρασκηνιακά.

Ο ΠΑΟΚ, από τον οποίο και… μοιράστηκε η είδηση της αγωγής μέσω της ιστοσελίδας ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, αντέδρασαν σχετικά με την αγωγή του Έλληνα τερματοφύλακα και προμήνυαν εξελίξεις μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας:

«Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000€ στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.

Να μείνουν συντονισμένοι».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →