Μικρά μυστικά για να φοράτε ψηλοτάκουνα σαν πραγματική κυρία

 

 

Οι περισσότεροι άντρες θα συμφωνούσαν ότι είναι αστείο το θέαμα μιας γυναίκας που φοράει ψηλοτάκουνα, αλλά δεν μπορεί να τα “περπατήσει”. Βέβαια, για τις γυναίκες δεν υπάρχει κάτι πιο δελεαστικό από ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Για να νιώσετε άνετα και γεμάτες αυτοπεποίθηση, φορώντας τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα, δείτε παρακάτω μυστικά για να φορέσετε και να αναδείξετε τα ψηλοτάκουνα σαν πραγματική κυρία.

– Κάντε μικρά βήματα. Για να φαίνεστε κομψή, θα πρέπει να κάνετε μικρά και αργά βήματα, χωρίς να λυγίζετε τα γόνατά σας περισσότερο από το συνηθισμένο.

– Κρατήστε ίσια την πλάτη σας. Η σωστή στάση σώματος είναι αναπόσπαστο μέρος μιας όμορφης γυναίκας.

– Διαλέξτε το κατάλληλο παπούτσι. Αν έχετε συνηθίσει να φοράτε όλη μέρα αθλητικά, μην πάτε αμέσως να φορέσετε δωδεκάποντα. Ξεκινήστε με κάτι πιο χαμηλό.

–  Αν έχετε να πάτε σε κάποιο σημαντικό γεγονός, θα πρέπει να προετοιμαστείτε στο σπίτι για να έχετε μια τέλεια εμφάνιση. Προετοιμάστε το περπάτημά σας για να κάνετε την ώρα που θα περάσετε πάνω στα τακούνια πιο εύκολη.

– Μάθετε να στέκεστε πάνω σε ψηλά τακούνια. Δεν έχουν όλα σχέση με το περπάτημα. Η στάση του σώματος είναι εξίσου σημαντική.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *