Θα πάθεις πλάκα άμα δεις τι ειναι αυτό!

Αν στο μυαλό σου έχεις την εικόνα ενός άντρα που κρατά στο ένα χέρι το χαμηλό, σκαλιστό ποτήρι του με το καλό ουίσκι και στο άλλο ένα τσιγάρο, πάντα με καλή μουσική στο background, ίσως θα έπρεπε να την σβήσεις από τη μνήμη σου.

Πρώτον, γιατί στο εξωτερικό έχουν ξεχάσει εδώ και χρόνια το τσιγάρο στα μπαρ και το σημαντικότερο, γιατί πλέον μπορείς να βρεις ένα καλό ουίσκι σε μια κάψουλα. Για αυτή την εξέλιξη, «ευθύνεται» το The Glenlivet που αποφάσισε να πρωτοπορήσει θέλοντας να μας κάνει να ξεχάσουμε τις παλιές μας συνήθειες.

Εσύ, βέβαια, μπορεί να θες απλά η βάση του κοκτέιλ σου να είναι από ουίσκι και να μην το θες σκέτο ή με πάγο. Κανένα πρόβλημα. Το The Glenlivet, προσφέρει διάφορες επιλογές ώστε να μην έχει κανείς παράπονο.

Για την ώρα, εμείς κρατάμε απόσταση από αυτές και επιλέγουμε τον παραδοσιακό τρόπο για να απολαύσουμε ένα καλό Scotch. Η γοητεία του μπαρ και ενός καλού ποτηριού πάνω στην ξύλινη μπάρα που βοηθά στη διατήρηση του αρώματος, όσες κάψουλες και αν εμφανιστούν, θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.

Στην υγειά μας, λοιπόν, και δεν θα ευχηθούμε -άμεσα τουλάχιστον- «καλή όρεξη». Ας περιμένουν οι κάψουλες.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *