Μαξίμου: Περαιτέρω κινήσεις από τις 20 Αυγούστου

Σε πλήρη αναδίπλωση, πριν περάσουν λίγα εικοσιτετράωρα από την απόφασή του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή αμέσως μετά τις 20 Αυγούστου  οδηγήθηκε ο κ. Τσίπρας, καθώς σήμερα διοχετεύθηκε νέα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, ο πρωθυπουργός,  «από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις».

Όπως αναφέρεται σε κυβερνητικό  non paper «μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον  ESM και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται, η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια».

Δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό με την προηγούμενη απόφαση του πρωθυπουργού που διοχετεύθηκε στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την ψηφοφορία στη βουλή για το τρίτο μνημόνιο, ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. 

Σύμφωνα με τις ίδιες κυβερνητικές πηγές,  ο πρωθυπουργός «θα βρίσκεται στο Μαξίμου την Τρίτη, οπότε και θα συναντηθεί με το οικονομικό επιτελείο. Από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις».

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *