Μας «έσωσε» το Μνημόνιο: Εκταμιεύθηκε δόση 23 δισ. ευρώ και πάει εξ ολοκλήρου στο παράνομο χρέος και στην ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών!

Μετά τα πανηγύρια των διεθνών τοκογλύφων για την υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς, το οποίο σημειωτέον υπέγραψαν επίσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, ήρθε η ώρα του λαμβάνειν: αποταμιεύθηκε η πρώτη δόση του νέου δανείου, ύψους 23 δισεκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων -μη χαίρεστε!- ούτε μισό ευρώ δεν θα πάει στους Έλληνες!

Από την δόση των 23 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ θα «αξιοποιηθούν» για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, τα 12 δισεκατομμύρια θα κατευθυνθούν σε ειδικό λογαριασμό αποπληρωμής του χρέους προς το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες.

Καταλάβατε για ποιο λόγο θριαμβολογούσαν η κυβέρνηση-τσίρκο της Αριστεράς, οι άθλιοι της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης και φυσικά οι τραπεζίτες με την υπογραφή της Μνημονιάρας της Αριστεράς;

Ευτυχώς που μας «έσωσαν» δηλαδή, για να συνεχίσουν να εισπράττουν παράνομους τόκους οι δανειστές!

Και το δημόσιο χρέος τραβά την ανηφόρα, μέχρι να έρθει το επόμενο Μνημόνιο που θα μας ξανασώσει.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *