Μάνατζερ μεγάλων ομάδων της Ευρώπης θα παρευρεθούν στο Χαριλάου στο ΑΡΗΣ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Οι μεγάλοι ευρωπαικοί σύλλογοι ποτέ δεν σταματούν να ψάχνουν για ποδοσφαιριστές από την λατινική Αμερική.Το φιλικό πού θα δώσει ο Αρης με την Μπόκα είναι γι αυτούς ακόμη μια ευκαιρία να ρίξουν ματιές στο υλικό του λατινοαμερικάνικου συλλόγου από κοντά.Στο φιλικό αυτό θα παρευρεθούν οι πιό διασημοι μάνατζερ θηρευτές ταλέντων των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Τα καλύτερα τους μάτια θα στείλουν οπως πληροφορηθήκαμε η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.Αυτό το ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα,και θα προσπαθήσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο Χαριλάου.Και γιατί οχι και για τους παίκτες του Αρη να δείξουν στα καλύτερα μάτια της Ευρώπης το ταλέντο τους.

Η Μπόκα Τζουνιορς τρέφει μιά ιδιαίτερη εκτίμηση στον Αρη Θεσσαλονίκης και όταν έγινε πρόταση για φιλικό από τον Μακεδονικό σύλλογο,δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.Ισως αυτή την σχέση θα πρέπει να την εκμεταλλευθεί ο Αρης στο άμεσο μέλλον σε πολλαπλά επίπεδα.

Οσοι ενδιαφέρονται για εισιτήρια αυτού του μεγάλου φιλικού μπορούν να πληροφορηθούν σε αυτό το λινκ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΡΗΣ – ΜΠΟΚΑ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *