Η συνέντευξη του Λάσκαρη στο Yellow radio πού θα συζητηθεί! Ακούστε την!

 

Ακούστε την συνέντευξη πού έδωσε ο πρόεδρος του μπασκετικού Αρη ο Ν.Λάσκαρης στο ραδιόφωνο του Αρη, το Yellow Radio το αγαπημένο μέσο των αρειανών οπαδών.Είναι μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πάρα πολύ.Ο κόσμος του Αρη περίμενε με αγωνία να ακούσει τον άνθρωπο πού κρατάει τις τύχες του μπασκετικού Αρη.

Επειδή η συνέντευξη ήταν να γίνει το μεσημέρι,και λόγω διακοπής ρεύματος αναβλήθηκε για το απόγευμα,κάποια σημεία δεν μπορέσαμε να τα μαγνητοφωνήσουμε.Το μεγαλύτερο μέρος όμως της συνέντευξης καταφέραμε να το πάρουμε.

Η συνέντευξη με ήχο είναι στον player στο επάνω μέρος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης

«Όταν ανέλαβα τον Άρη το έπραξα με μόνο γνώμονα την αγάπη μου για το μπάσκετ, και αυτό γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο Αυτοκράτορας θα οδηγείτο στην εξαφάνιση, ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό παίζοντας στην Β’ Εθνική.

Αυτό το διάστημα των δυο ετών ανέλαβα χρέη τεράστια από προηγούμενες χρήσεις και μάλιστα μεγαλύτερα από αυτά που με διαβεβαίωναν οι άνθρωποι που παρέδωσαν την τύχη της ομάδας.

Τα δέχτηκα όμως αυτά χωρίς ιδιαίτερα παράπονα και με όνειρα και πλάνο σιγά-σιγά να ξανά-οδηγήσουμε και πάλι την ομάδα εκεί που της αξίζει, στην κορυφή.

Στα δύο χρόνια αυτά τόσο εγώ, όσο και ο αδερφός μου Μάνος και η σύζυγος μου Τζώρτζια και οι συνεργάτες μας δώσαμε μάχες σε όλα τα επίπεδα προκειμένου ο Άρης να εμπνεύσει και πάλι τον σεβασμό, και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε

Όλα αυτά χωρίς να προσδοκώ σε κάποιο υλικό όφελος, γνωρίζετε άλλωστε πολύ καλά ότι δεν έχω επαγγελματικά συμφέροντα στην Θεσσαλονίκη και ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον Άρη για να ασκήσω πολιτική ή να επηρεάσω καταστάσεις.

Πάντα λειτουργούσα και λειτουργώ με γνώμονα να συνεισφέρω στον αθλητικό πολιτιστικό και κοινωνό γίγνεσθαι της χώρας όταν υπάρχει ανάγκη, και νιώθω πολύ μεγάλη χαρά όταν νιώθω πως έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου να αθλούνται παιδιά όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε μακρινά και πολλές φορές απομονωμένα μέρη όπως τα ακριτικά νησιά.

Οταν κάποιοι επαγγελματίες αθλητές κατάφεραν να συμμετέχουν σε αγώνες στο εξωτερικό λόγω της δράσης της οικογένειας μας, ή να προετοιμαστούν κάτω από καλύτερες συνθήκες για μεγάλους αγώνες από όσο μπορούσε να τους προσφέρει η χώρα μας στην εποχή της κρίσεις κάποιοι έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα, κάποιοι έγιναν ολυμπιονίκες, κάποιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, κάποιοι ανέβηκαν σε βάθρα εντός και εκτός της χώρας, κάποιοι έγιναν πρωταθλητές Ελλάδος, κάποιοι δεν τα κατάφεραν, αλλά πάλεψαν με ότι είχαν και δεν είχαν για τα όνειρα τους.

Αυτό ως οικογένεια μας κάνει περήφανους, διότι μπορέσαμε να βοηθήσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Φέτος είναι γνωστό το πρόβλημα που ανέκυψε σε εμένα και την αντιδικία μου με έναν ιδιώτη στο εξωτερικό για θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, παρά μόνο ότι έχω ελληνικό διαβατήριο και ότι είμαι μεγαλομέτοχος του Άρη.

Άκουσα και ακούω πολλά για αυτήν την ιστορία, προσπάθησα πάρα πολύ, και εγώ και οι συνεργάτες μου να την κρατήσουμε εκτός των δρώμενων του Άρη, γιατί πιστεύαμε ότι αυτό ήταν το σωστό για την ομάδα, να μείνει ανεπηρέαστη.

Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε, δέχθηκα και δέχομαι αμείλικτο πόλεμο, και εγώ και η οικογένεια μου. Και εκ των έσω, αλλά κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που καταφέρνουν να παραπλανήσουν ή να εκμεταλλεύονται κάποιους ανθρώπους από την οικογένεια του Άρη, και έτσι αυτοί γίνονται δούρειοι ίπποι και θίγουν την τιμή και την υπόληψη μας, χωρίς καν προηγούμενα να έχουν γνώση της πραγματικότητας.

Ίσως φταίω εγώ για αυτό, γιατί έχω μάθει να μιλάω μόνο εκεί που πρέπει, και στην προκειμένη περίπτωση στην δικαιοσύνη, και είναι αλήθεια ότι είχα σκεφτεί να σας μιλήσω για αυτό το θέμα, αλλά υπάρχουν νομικοί λόγοι που δεν μου επιτρέπουν ακόμα να κάνω κάτι τέτοιο.

Το τελευταίο διάστημα όμως είναι αλήθεια ότι οι υποχρεώσεις μας προς τον Άρη έμειναν λίγο πίσω, επίσης είναι αλήθεια ότι ανακοινώθηκαν μέρες πληρωμών, που τελικά υπήρχαν καθυστερήσεις.

Αυτό όμως που σας διαβεβαιώνω είναι ότι αυτό δεν έγινε σκόπιμα, αλλά ήταν απόρροια άλλων πραγμάτων εκτός της σφαίρας επιρροής μας. Αυτά όμως δεν έγιναν τυχαία, υποκινήθηκαν από κάποιους κυρίους που θα ονοματίσω στο προσεχές μέλλον, αυτοί οι κύριοι ζουν και αναπνέουν προκειμένου να έχω εγώ προβλήματα και να καρπωθούν μέρος της περιουσίας μας με εκβιαστικό τρόπο και χρησιμοποιούν τον Άρη ως μοχλό πίεσης.

Αυτή είναι ουσιαστικά η διαμάχη για την οποία ακούτε και τίποτα παραπάνω.

Ήδη από ότι μου μεταφέρεται δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί δεν τους δίνω ότι ζητάνε για να σταματήσει ο εκβιασμός και επιτρέπω αυτόν τον πόλεμο να συνεχίζεται με όλο το στρες και τις αιμορραγίες που προκαλεί.  Δεν καταλαβαίνουν από αρχές, από ήθος, από συνέπεια, και έτσι δεν μπορούν να αντιληφθούν πως δεν πρόκειται να υποκύψω ποτέ σε εκβιασμό.

Επειδή όμως ο Άρης, ο Άρης της καρδιάς μας, η ομάδα με την οποία μεγάλωσα, η ομάδα που μου έμαθε το μπάσκετ, η ομάδα που μου έμαθε τι εστί αθλητισμός και έτσι μου άλλαξε την ζωή πρέπει να συνεχίσει να ζει και οι υποχρεώσεις τρέχουν και έχω μάθει στην ζωή μου να κερδίζω σας διαβεβαιώ ότι θα τα καταφέρουμε.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν εκβιαστή και συκοφάντη και στα παπαγαλάκια τους να κερδίσουν. Enough is enough.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο εξωτερικό και κάποια θέματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να ασχοληθώ με τα θέματα του Άρη όσο μάλλον θα έπρεπε.

Αυτό όμως αλλάζει τώρα, την επόμενη εβδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη, θα συγκαλέσω Δ.Σ, θα αναπτύξω και θα συζητήσω το πλάνο μου, τόσο για την έξοδο από αυτήν την κρίση όσο και για την επόμενη χρονιά.

Αυτό θα γίνει με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., αλλά και όσους θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια μου ουσιαστικά.

Την ακριβής μέρα την συντονίζουμε ακόμα αλλά από ότι φαίνεται θα είναι η Τρίτη, και υπολογίζω η συνέντευξη τύπου να είναι την Πέμπτη, ώστε να μην συμπίπτει με το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού Άρη.

Μην χάνεται την πίστη και την αισιοδοξία της, όπως λένε και οι Αμερικανοί, ”ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς”, και αυτό φοβίζει πολλούς

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *