Τι γίνεται με την Λάρισα και τον Κούγια;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε για μια ακόμα φορά να βάλει πωλητήριο στην ΑΕΛ. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» εμφανίζεται έτοιμος να πουλήσει την ομάδα.

Με βάση το ρεπορτάζ, άλλο ποσό ζητάει αν η ομάδα είναι στη Super League, άλλο αν πέσει κατηγορία. Εφόσον, λοιπόν, η ΑΕΛ παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, ο Κούγιας αξιώνει 8 εκατομμύρια ευρώ για τις μετοχές του. Σε περίπτωση που υποβιβαστεί στη Super League 2, το αντίτιμο πέφτει στο μισό, δηλαδή στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, η τοπική εφημερίδα σημειώνει ότι εφόσον η ΑΕΛ παραμείνει στη Super League 1 και δεν πουληθεί, τότε του χρόνου στο γήπεδο δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Να σημειώσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι εντελώς αντίθετο από αυτά που υποστήριζε ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του πριν από μερικές ημέρες. Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ο κ. Κούγιας καταφέρεται κατά του δημάρχου και του αντιδημάρχου Λαρισαίων και τονίζει ότι: «Τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ τις αγόρασα για να μείνω για πάντα στην Λάρισα και αυτό θα κάνω, ανεξαρτήτως της κατηγορίας που θα αγωνίζεται η ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Κούγια

«Δεν περίμενα ποτέ, ότι ο Δήμαρχος Λαρισαίων και οι στενοί συνεργάτες του, με κλασικό παράδειγμα τον Αντιδήμαρχο!!! Αλεξούλη, έχουν τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να κάνουν αυτές τις ανακοινώσεις εις βάρος μου, με αυτό το παράνομο και αντιαισθητικό περιεχόμενο, μόνο και μόνο γιατί κατήγγειλα μία παράνομη συμπεριφορά η οποία διαπράττετε εις βάρος της περιουσίας του Δήμου Λαρισαίων από το 2014, που κατά σύμπτωση το Δήμο Λαρισαίων διοικεί η ίδια Δημαρχιακή Αρχή.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα άφηναν τον οποιονδήποτε συνεργάτη τους, να γράψει και να αναρτήσει τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Σήμερα όμως κατάλαβα ότι ο Δήμαρχος Λαρισαίων και οι άμεσοι συνεργάτες του, μπορούν και να κάνουν και χειρότερα.

Να αφήσουν εμπόρους ναρκωτικών, αλήτες και κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου, να χρησιμοποιήσουν το απόλυτο σύμβολο του πολιτισμού της Λάρισας, το Αρχαίο Θέατρο και να τοποθετήσουν ένα χυδαίο περιεχομένου πανό, που προσβάλλει την ηθική, τις αξίες, τις αρχές του μέσου Λαρισαίου πολίτη, ο οποίος είναι αδύνατο να δεχθεί ότι ο Δήμαρχος Λαρισαίων και οι συνεργάτες του, γιατί ανέδειξα κατά την νομική μου κρίση μία παρανομία, αφήνουν αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας να χρησιμοποιούν τον ιερό αυτό χώρο, για να με εξευτελίσουν.

Σε όλους αυτούς θέλω να δώσω ένα μήνυμα, ούτε αυτά τα υποκείμενα με τις κουκούλες μπορούν να με φοβίσουν, ούτε οι ανακοινώσεις του Δήμου Λαρισαίων και του Αλεξούλη μπορούν να με κάνουν να αηδιάσω και να φύγω, γιατί σε όλη μου την ζωή έχω μάθει να υπολογίζω την γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων και όχι την γνώμη, είτε επαγγελματιών της πολιτικής, είτε αποβρασμάτων της κοινωνίας.

Τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ τις αγόρασα για να μείνω για πάντα στην Λάρισα και αυτό θα κάνω, ανεξαρτήτως της κατηγορίας που θα αγωνίζεται η ομάδα.

Άλλωστε τις αγόρασα όταν ήταν στην Β’ Εθνική, χωρίς ούτε ένα ποδοσφαιριστή και επί 5 χρόνια χωρίς αδειοδότηση και χωρίς γήπεδο να αγωνίζεται.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Στους πραγματικά αξιόλογους Λαρισαίους

και Ανιδιοτελείς οπαδούς της ΑΕΛ

Αλέξης Κούγιας

Υ.Γ. Αυτονόητο είναι ότι σε αυτούς που αναπαρήγαγαν και δημοσιοποίησαν το χυδαίο περιεχομένου αυτό πανό, τους έχει υποβληθεί μήνυση και ήδη τρέχει η αυτόφωρη διαδικασία.

Οι τίμιοι άνθρωποι δεν έχουν άλλη προστασία παρά μόνο τον νόμο».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *