Ξερή online – Παίξε ξερή με άλλους – Ελληνική κοινότητα

Παίξε με τους κολλητούς σου τώρα ξερή : Εάν θέλεις να παίξεις άμεσα με τους κολλητούς σου και όχι με άγνωστους ξένους,στείλε τους πρόσκληση.

Πάτα στο εικονίδιο κάτω δεξιά με τις τελείες και μετά στο εικονίδιο παίξε με φίλο.Θα σου δωθεί ένα λινκ που αν το δώσεις στους φίλους σου και το πατήσουν θα συνδεθείτε απευθείας όλοι μαζί σε ένα τραπέζι.

Πως παίζεται η Ξερή

Ο στόχος στην ξερή είναι να μαζέψεις τους περισσότερους πόντους. Ο κάθε παίχτης παίρνει 6 φύλλα ενώ στο τραπέζι αφήνουμε 4 φύλλα ανοιχτά, το ένα πάνω από το άλλο.

Όποιος βρίσκεται αριστερά σε αυτόν που μοίρασε τα φύλλα παίζει πρώτος και ρίχνει ένα από τα φύλλα του, ο επόμενος είναι δεξιά από τον πρώτο κτλ. Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα από τους παίχτες, όταν γίνει αυτό μοιράζονται ξανά τα φύλλα(6 στον καθένα) από την υπόλοιπη στοίβα της τράπουλας μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα.

Η ξερή είναι το παιχνίδι που το ξέρουν όλοι.Το παίζει όλη η οικογένεια τις ελεύθερες ώρες.Παίξε τώρα ξερή on line.Συνδέσου αμέσως με τον λογαριασμό σου στο facebook.Συνδέσου σε μια τεράστια κοινότητα και ξεκινα να παίζεις ξερή on line

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *