Το παιχνίδι ΑΕΚ – ΑΡΗΣ μας εδειξε το δρόμο για ξένους διαιτητές σε ολα τα παιχνίδια

Η διαιτησία στο παιχνίδι αυτό μας εδειξε το δρόμο.Ποιός μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά, οτι αν στο παιχνίδι αυτό ήταν ελληνας διαιτητής, ο Αρης θα κέρδιζε; Μα φυσικά κανένας.

Πρέπει να τελιώνουμε με τους ελληνες διαιτητες μιά για πάντα.Ενας ελληνας διαιτητής και καλές προθέσεις να εχει για να διαιτητεύσει δίκαια, πάλι δεν μπορεί, εχει τον φόβο.Φοβάται μην χάσει την δουλειά του.

Ετσι οπως είναι δομημένα τα πράγματα, και πιό αδαής μπορεί να καταλάβει, οτι οι ελληνες διαιτητές σφυράνε πάντα με φόβο.Δεν φταίνε αυτοι, η δόμηση του συστήματος φταίει που θα πρέπει να στείλουν τα σωστά μηνύματα στους ανωθεν για να διατηρήσουν την ιδιότητα τους.

Να μην ξεχνάμε οτι τα χρήματα που παίρνει ενας διαιτητής, είναι πολύ υψηλά σε κάθε παιχνίδι.Καί εναν Αγιο να βάλεις διαιτητή στην ελλάδα, ετσι ακριβώς θα λειτουργήσει και αυτός.Με φόβο και ευνοικά σφυρίγματα προς τα αφεντικά.

Η μόνη λύση για το καρκίνωμα αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι να τοποθετηθούν σε όλα τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές.

Στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΑΡΗΣ ολη η ελλάδα απόλαυσε τον Λετονό διαιτητή, που ήταν απόλυτα δίκαιος, και δεν του εφυγε φάση σε όλο τον αγώνα.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *