Ο Κούγιας αποκαλύπτει ποιος του έστειλε τη φωτογραφία του Σαββίδη με το μαχαίρι

“Οι γονείς του Άλκη δεν πρόκειται να ησυχάσουν εάν δεν αποκαλυφθεί και ο τελευταίος που έχει σχέση με τον θάνατο του παιδιού τους”, είπε ο συνήγορος τους της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Σχετικά με την ανάρτηση του γιού του Ιβάν Σαββίδη, μετά από τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, ο κ. Κούγιας είπε πως του την έστειλε ένας Έλληνας που ζει στη Γερμανία, μαζί με διευκρινίσεις για τον χρόνο που έγινε η ανάρτηση.

Όπως ανέφερε, έδειξε την ανάρτηση αυτή όταν επισκέφθηκε τους γονείς του Άλκη Καμπανού στο σπίτι τους στη Βέροια και εκείνοι υπέστησαν σοκ, ιδίως η μητέρα του αδικοχαμένου παλικαριού που αντέδρασε οργισμένα.

Ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε πως την Τρίτη, ενώ βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, οι γονείς του Άλκη τον ρώτησαν αν είχε ακόμη διαθέσιμη την εικόνα με την ανάρτηση και αφού τους αποκρίθηκε θετικά, του ζήτησαν να τη δείξει στους δημοσιογράφους για να τη δει όλη η Ελλάδα.

Ακόμη, αναφερόμενος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου, είπε πως πρόκειται για μια νέα γυναίκα, η οποία αγκάλιασε τους συγγενείς του Άλκη και τους είπε πως “όταν φύγει από τα χέρια της ο φάκελος της υπόθεσης θα έχουν αποκαλυφθεί όλα τα δεδομένα”.

“Δέχομαι απειλές”

Ο γνωστός πονικολόγος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, είπε πως μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας δέχεται απειλές.

“Δέχομαι απειλές μετά τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας, ωστόσο δεν με αγγίζει αυτό. Αυτή η φωτογραφία μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να σημαίνει και τίποτα”, δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία χρόνια έχουν υπεισέλθει στο ποδόσφαιρο υπόδικοι που δεν φαίνονται ως πρώτα πρόσωπα λόγω του ποινικού μητρώου τους και δρουν με τέτοιου είδους μεθοδολογία. “Είναι πλέον οργανωμένο έγκλημα”, ισχυρίστηκε ο κ. Κούγιας.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →